Běží 5.kolo Velké jarní SMS soutěže | SK Slavia Praha
Více

Běží 5.kolo Velké jarní SMS soutěže

Vyhrajte prohlídku Edenu nebo permici!
SYNOT TIP ARENA/EDEN - V pondělí 5. dubna odstartovalo páté kolo Velké jarní SMS soutěže. Soutěžní otázka pro tento týden zní: Který slavný slávista by se letos dožil 30. května 100 let?

Vybírat můžetete z následujících možností: A) Ferdinand Daučík, B) Vlastimil Kopecký a C) Ladislav Ženíšek. SMS s vaší odpovědí zasílejte ve tvaru SLAVIA  A nebo SLAVIA  B nebo SLAVIA  C na telefonní číslo 900 11 09. Do SMS uveďte také vaše jméno a příjmení (např. SLAVIA  A  JAN  NOVAK).

Cena jedné SMS je 9 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz  Vaše odpovědi můžete zasílat až do neděle 11. dubna do půlnoci. Správná odpověď ze čtvrtého kola Velké jarní SMS soutěže zněla: B) 2002 (Ve kterém roce Slavia ve finále domácího poháru porazila Spartu 2:1 a vybojovala tak potřetí ve své historii Pohár ČMFS?).

Každá 60. správná odpověď vyhrává slávistický kalendář. Každý týden také deset vylosovaných účastníků, kteří zašlou správnou odpověď, vyhrává prohlídku Synot Tip Areny v Edenu v doprovodu hráče A-týmu. Fanoušci, kteří se zapojí alespoň do 7 týdenních kol, budou moci soutěžit o hlavní cenu, kterou jsou permanentky na nadcházejíci sezonu Gambrinus ligy 2010/2011.

Výherci prohlídky Synot Tip Areny v Edenu ze čtvrtého kola Velké jarní SMS soutěže: Lenka Stříbrská, Tomáš Kouba, Tomáš Čáp, Miroslav Kadraba, Anna Sedlmayerová, Jindřich Kunc, Josef Cehovský, Ladislav Němec, Jakub Reimar a Petra Hejduková.

Všem výhercům blahopřejeme!

Věcné výhry (kalendáře) si bude možné vyzvednout na VIP recepci Slavie v Synot Tip Areně v Edenu a to hned následující týden – ve všední dny od 8:30 do 17 hodin. Ceny si také budete moci vyzvednout před domácím zápasem Slavie s Kladnem (neděle 18. dubna od 17 hodin). Každý výherce (kalendář, prohlídka stadionu nebo permanentka) bude informován pomocí SMS zprávy.

Koncem dubna bude vypsáno několik termínů prohlídek stadionu, fanoušci si tak mohou vybrat termín, který jim bude nejlépe vyhovovat. Prohlídka se bude konat za doprovodu hráče A-týmu.

Velká jarní SMS soutěž bude probíhat každý týden až do soboty 8. května (domácí zápas Slavie s Jabloncem).

Případné dotazy ohledně Velké jarní SMS soutěže směřujte na e-mail: michaela.kancevova@slavia.cz  

Výherci hlavní ceny (permanentek) budou vyhlášeni v předposledním kole Gambrinus ligy, kdy Slavia sehraje poslední domácí utkání sezony v Synot Tip Areně v Edenu s Jabloncem.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články