C-dorost prohrál s Brnem | SK Slavia Praha
Více

C-dorost prohrál s Brnem

C-dorost o víkendu prohrál doma v Edenu s Brnem 1:2.

17.4. Celostátní liga ml.dorostu

Slavia-1.FC Brno 1:2 (0:0)

Branka:43. Zámečník

Slavia:Hrubeš,Herc(50 Suk),Mac,Berenreiter(70 Svoboda),Novák,Ptáček(41 Šittich),Zmrhal,Bazal,Kolmistr,Synek,Zámečník(63 Hubálek).

Po minulé remíze se Spartou jsme se chtěli prezentovat především bojovnějším výkonem po celý zápas s velmi kvalitním týmem z Brna.Od začátku zápasu byl tentokrát přístup hráčů velmi pozitivní a dokázali si vypracovat několik zajímavých střeleckých příležitostí.Zejména hlavička Zámečníka do tyče hostující branky po centru Herce znamenala naše největší ohrožení hostující branky.Brno však přijelo hrát otevřenou parti a tak se hra často přelévala před obě branky.Přesto 1.poločas žádnou branku nepřinesl. Branky začaly padat až ve 2.poločase.Tu první dala ve 48 min.Slavia a velkou zásluhu na tom má střídající a střílející Šittich,jehož střelu dorazil Zámečník.V 65 min.jsme však vyrobili velkou individuální chybu,kterou hosté potrestali a Brno srovnalo na 1:1.O 4 min se situace opakovala a Brno již vedlo 1:2.V závěru utkání jsme přešli na hru se 3 útočníky,dostali hosty zejména centry ze stran pod tlak.Vyrovnat jsme však nedokázali,a tak nám Brno vrátilo podzimní porážku doma. S přístupem hráčů k zápasu jsem poměrně spokojený,hrála se velmi vyrovnaná partie,ve které nakonec rozhodly naše hrubé individuální chyby.Doufám,že kluci zvednou hlavu,budou dál pozitivní a že svou první jarní porážku napravíme na Slovácku. M.Jíra

 

Referát z konce března (po pozdní uvedení se omlouváme) 

27.3.2010

C dorost: FK Baník Most - SK Slavia Praha 0:3(0:0)

Branky:43 Synek, 57 Růžička, 63 Růžička

Slavia:Hrubeš,Herc/60 Suk/,Ďurša/49 Berenreiter/,Malcharek,Ptáček,Duga,Zmrhal,Kolmistr,Růžička/66 Svoboda/,Synek/73 Hubálek/


Další zápas Celostátní ligy mladšího dorostu jsme odehráli na malé umělé trávě v Mostě. Celý 1.poločas byl ve znamení celé řady soubojů a na kombinace příliš prostoru nebylo.Hráči obou mužstev hráli velmi agresivně a byl to spíše boj uprostřed hřiště.Přesto jsme měli 2 velmi zajímavé střelecké příležitosti, které bohužel brankou neskončily.

Do 2. poločasu jsme vstoupili ještě s větším úsilím a snahou o vytvoření si více střeleckých příležitostí. Hned ve 43 min. zacentroval do pokutového území Mostu Herc,zde se výborně zorientoval Synek a Slavia vedla 1:0.Pak jsme přenechali zbytečně více prostoru domácím,kteří se dostali i do několika střeleckých příležitostí,ale podržel nás brankář Hrubeš.V 57 min. jsme rozehráli rychlý protiútok,Synek našel výbornou přihrávkou Růžičku a ten krásnou střelou z voleje zvýšil na 2:0 pro hosty.V 62. min. našel skvělou kolmicí Duga znovu Růžičku,ten si pohrál jak se stoperem Mostu,tak i s brankářem a pečetil výhru Slavie na konečných 3:0.

Zápas jsme rozhodli ve 2.poločase,kdy jsme předvedli několik povedených akcí a zaslouženě zvítězili.Zápas to však nebyl vůbec jednoduchý a jsem rád,že hráči odehráli celý zápas s velkou agresivitou.

M.Jíra

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články