Ultras pořádají pochody na obě derby | SK Slavia Praha
Více

Ultras pořádají pochody na obě derby

PRAHA - Fanoušci Slavie organizovaní v Ultras pořádají pochod na obě derby, která čekají naše fotbalisty na Letné. Pochod na derby v Gambrinus lize má sraz v pondělí na stanici metra Strašnická v 15 hodin...
PRAHA - Fanoušci Slavie organizovaní v Ultras pořádají pochod na obě derby, která čekají naše fotbalisty na Letné. Pochod na derby v Gambrinus lize má sraz v pondělí na stanici metra Strašnická v 15 hodin, pochod na odvetné utkání Ondrášovka Cupu pak bude mít sraz v Edenu, organizátoři čas ještě upřesní. Na obě derby je možné nakupovat vstupenky na našem stadionu v Synot Tip Areně.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články