Příprava na dvě derby - dvoufázový trénink | SK Slavia Praha
Více

Příprava na dvě derby - dvoufázový trénink

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Dvě fáze měli na čtvrtečním programu svěřenci trenéra Františka Cipra, kteří se chystají hned na dvě derby se Spartou v příštím týdnu.
EDEN/SYNOT TIP ARENA – Dvě fáze měli na čtvrtečním programu svěřenci trenéra Františka Cipra, kteří se chystají hned na dvě derby se Spartou v příštím týdnu. Tu první absolvovali pod jeho dohledem dopoledne v Kunratickém lese. Na plánu měli rovinky, dynamická cvičení a krátký výběh.

Nutno říct, že i tady se setkali s několika svými příznivci, které dopolední setkání v prosluněném lese hodně překvapilo. „Držíme vám pokaždé palce u televize,“ prozradili starší manželé, kteří přišli na procházku.

„Nemluvím moc česky,“ reagoval na to Hocine Ragued, který stál právě nejblíž. Vzápětí si vyžádal od svých spoluhráčů překlad a reakci: „Děkujeme,“ odvětil s úsměvem.

Druhá fáze už probíhala na hřišti číslo jedna v tréninkovém areálu Slavie a neunikla pozornosti malých žáčků, kteří trénovali ve stejné době na vedlejších hřištích. „Zas to chytil ten Vaniak,“ komentoval sledování jeden z nich, než ho jeho trenér  rychle spolu s ostatními odehnal k zahájení tréninku.

František Cipro zaměřil trénink především na nácvik zakončení. K dispozici neměl na hřišti dlouhodobé marody a také Denisse Romanovse, který podstoupil artroskopii kolene.

Naši fotbalisté si před dopoledním tréninkem také odbyli své mediální povinnosti, středem zájmu byli Milan Černý a samozřejmě Peter Grajciar. Střelec tří branek z našich posledních čtyř zápasů – Petr Trapp - naopak zástupce médií zatím jak se zdá nezaujal.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články