Riste Naumov slaví 29. narozeniny | SK Slavia Praha
Více

Riste Naumov slaví 29. narozeniny

SYNOT TIP ARENA - „K narozeninám si přeji jenom to nejlepší pro moji manželku a dcerku, která se nám narodí," řekl nám Riste Naumov, který ve středu slaví 29. narozeniny.
SYNOT TIP ARENA - „K narozeninám si přeji jenom to nejlepší pro moji manželku a dcerku, která se nám narodí," řekl nám Riste Naumov, který ve středu slaví 29. narozeniny. V současné době rehabilituje po operaci zlomené bércové kosti.

„Je to každým dnem lepší a lepší, bolest necítím žádnou, cvičím doma a třikrát týdně také ve střešovické nemocnici pod dohledem specialistů," přibližil nám Riste svůj současný program.

„Příští týden mě čeká kontrola, po ní bych mohl už nohu o trochu víc zatížit při došlapování," těší se na další fázi rehabilitace.

Riste Naumov se už byl podívat v kabině za svými spoluhráči. „Pozdravil jsem se i s novým trenérem. Do hlediště se zatím nedostanu, držím palce doma u televize."

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články