Akce pro fanoušky na zápas s Kladnem | SK Slavia Praha
Více

Akce pro fanoušky na zápas s Kladnem

SYNOT TIP ARENA/EDEN – V neděli 18. dubna na zápas Slavie s Kladnem připravila společnost Nopanera akci pro všechny fanoušky, kteří mají rádi pivo. Dvě piva Gambrinus si budou moci pořídit za padesát korun.
SYNOT TIP ARENA/EDEN – V neděli 18. dubna na zápas Slavie s Kladnem připravila společnost Nopanera akci pro všechny fanoušky, kteří mají rádi pivo. Dvě piva Gambrinus si budou moci pořídit za padesát korun.

Tato slevová akce bude platit u stánku s pivem, který najdete u slávistického fanshopu FANzone. Akce také platí uvnitř celého stadionu ve stáncích s občerstvením. Stadion se otevírá v 15:30 hodin.

Akce dvě piva Gambrinus za padesát korun potrvá do začátku zápasu, tedy do 17 hodin.

Společnost Nopanera připravila slevovou akci i pro členy Fanklubu – po celou dobu zápasu si mohou zakoupit dva nápoje za 60 korun (po předložení kartičky Fanklubu).

Fanoušci mohou volit tradičně nejlepšího hráče Slavie. Zápasovou SMS soutěž odstartuje úvodní hvizd rozhodčího v zápase, soutěž bude ukončena v 85. minutě. Každá 30. SMS vyhrává DVD Sešívané tituly. Ve hře jsou i slávistické dresy, které obdrží vylosovaní soutěžící.

U vstupů do Synot Tip Areny bude k dispozici zdarma Slávistický Poločas, kde najdete obsáhlý článek o trenérovi Karlu Jarolímovi nebo rozhovor s Markem Suchým. Na slávistické dárky se mohou těšit dětští návštěvníci v sektoru Rodiče a děti.

Prvních 300 návštěvníků dostane při vstupu na stadion mistrovský plakát Slavie. Akce platí pouze u vchodů číslo 1, 2 a 4 (na VIP vchod a vchod číslo 3 do sektoru hostí se tato akce nevztahuje).

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články