Grajciarovo zranění není vážné | SK Slavia Praha
Více

Grajciarovo zranění není vážné

PRAHA/LETNÁ - Zhmožděným kotníkem skončilo pro Petera Grajciara čtvrteční pohárové derby se Spartou na Letné. Vyšetření ve střešovické nemocnici naštěstí nepotvrdilo vážnější zranění kotníku.
PRAHA/LETNÁ - Zhmožděným kotníkem skončilo pro Petera Grajciara čtvrteční pohárové derby se Spartou na Letné. Vyšetření ve střešovické nemocnici naštěstí nepotvrdilo vážnější zranění kotníku.

Peter Grajciar opustil hřiště na nosítkách na konci prvního poločasu po šlapáku Ondřeje Kušníra a ještě během zápasu se podrobil vyšetření. Po zápase už vyšel ze šatny s ostatními spoluhráči a s pomocí francouzských holí a se zafixovaným kotníkem zamířil k autobusu.

„Není to tak hrozné, i když ten první moment byla ta bolest dost velká a hned to také napuchlo. Mysleli jsme si, že je to horší, ale naštěstí to není tak vážné, jak jsme všichni původně předpokládali. Za pár dnů snad budu v pořádku,“ uvedl Peter Grajciar se značnou úlevou.

„Dostal jsem míč od Milana Černého, posunul jsem si to na pravačku na zakončení. Ale po střele protihráč nestihl trefit míč a bohužel trefil pouze moji nohu a tak nešťastně, že mi zasáhl kotník. Hned jsem jel na rentgen do nemocnice ve Střešovicích, ale ten neukázal, že by to bylo zlomené,“ popsal Peter Grajciar nepříjemný moment ze hřiště.

„Samozřejmě že bych už chtěl hrát v neděli v utkání s Kladnem, ale to je spíše jen moje přání. Ale věřím, že do středečního pohárového zápasu Jabloncem už bych mohl být v pořádku,“ uzavřel Peter Grajciar.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články