Béčko prohrálo v Karlových Varech | SK Slavia Praha
Více

Béčko prohrálo v Karlových Varech

KARLOVY VARY - Béčko Slavie prohrálo v sobotu dopoledne v Karlových Varech, když v prvním poločase inkasovalo dvě branky po zaváháních v obraně, v samotném závěru snížil na konečných 1:2 Vaněk.
KARLOVY VARY - Béčko Slavie prohrálo v sobotu dopoledne v Karlových Varech, když v prvním poločase inkasovalo dvě branky po zaváháních v obraně, v samotném závěru snížil na konečných 1:2 Vaněk.

O osudu utkání 23. kola ČFL rozhodl první poločas. Nejprve spálil velkou šanci Milutinovič, který netrefil ve vyložené šanci míč, pak přišly dvě chyby slávistické obrany a dva góly domácích.

V 18. minutě se dostali domácí k hlavičce po centru do vápna, Berkovec se vytáhl s vynikajicím reflexivním zákrokem, ale na Geňovu opakovanou střelu, ke které se dostal díky nedůslednosti slávistů, už nemohl dosáhnout.

O pět minut později bylo ještě hůř, karlovarský Vlček se prosadil po rohovém kopu na přední tyči a domácí vedli o dvě branky.

Po přestávce výrazně oživil hru střídající Duranski a on sám mohl vstřelit kontaktní branku - ale svůj průnik k brankáři zakončil nepřesnou střelou, míč minul těsně levou tyč.

Domácí bránili na své polovině, i když je trenér Jindřich Dejmal nabádal k větší aktivitě, tak se spoléhali jen na protiútoky. Slávistům se nedařilo využít ani nadějné standardky, centry končily u brankáře domácích Četveríka.

Snížení přišlo až v samotném závěru během nastavení, střelu Duranského vyrazili obránci Varů na brankové čáře, míč se dostal k Vaňkovi a ten ho poslal do sítě. Červenobílí získali ještě roh, ale nepovedl se jim centr a zápas skončil.

„Soupeř začal hodně z obrany, možná z nás měl trochu obavy, Milutinovič netrefil na malém vápně čistý míč, který mohl jenom doklepnout do sítě. Pak jsme dostali gól po centru do vápna, vzápětí po chybě Hoška další. Pak už to bylo složité," popsal průběh prvního poločasu trenér Miroslav Janů.

„O přestávce jsme vystřídali nevýrazného Milutinoviče, přišel Duranski, který oživil hru. Soupeř bránil, škoda, že Duranskí neproměnil svoji velkou šanci, branka tak přišla až v závěru, už nebyl čas na zvrat. Mrzí mě to, mohli jsme tu uhrát víc."

„Nerad to říkám, ale opět mě zklamali hráči, kteří se vrátili z áčka," dodal rozladěný trenér Janů.

Karlovy Vary - Slavia B 2:1 (2:0)

Branky: 18. Geňo, 24. Vlček - 90.+2 Vaněk
Slavia B: Berkovec - Starý, Čmovš, Hošek, Mikula - Z. Zahálka, Vaněk, Milutinovič (46. Duranski), Mareš (62. Palko) - Vyhnal (75. Zákostelský), Pázler

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články