Ligová premiéra pro Jamese Dense | SK Slavia Praha
Více

Ligová premiéra pro Jamese Dense

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Svoji ligovou premiéru v dresu A-týmu si připsal James Dens v nedělním zápase s Kladnem. Třiadvacetiletý Brazilec operoval na pravé straně obrany od začátku zápasu namísto vykartovaného Mateje Krajčíka.

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Svoji ligovou premiéru v dresu A-týmu si připsal James Dens v nedělním zápase s Kladnem. Třiadvacetiletý Brazilec operoval na pravé straně obrany od začátku zápasu namísto vykartovaného Mateje Krajčíka.

Jeho výkon se líbil i fanouškům, kteří ho zvolili v SMS hlasování nejlepším slávistou zápasu. Vítězství si připsal i v anketě na našem webu.

„Čekal jsem dlouho na svoji šanci, ale nakonec jsem se dočkal. Jsem za to moc rád. Cítil jsem se na to, že mohu odehrát celý zápas. Jen mě samozřejmě moc mrzí, že jsme dnes nevyhráli,“ uvedl po zápase James  D e n s.

Věřil jste, že ještě dostanete šanci nastoupit v lize za A-tým?

„Byl jsem v B-týmu a věřil jsem, že ta šance jednou určitě přijde. Moc rád bych pokračoval v té práci, kterou jsem tady v A-týmu začal. Doufám, že ještě jednu šanci dostanu.“

Co podle vás chybělo k tomu, aby Slavia dnes nad Kladnem vyhrála?

„Myslím si, že jsme byli lepším týmem, snažili jsme se centrovat a dobývat obranu. Chybělo nám v ten pravý moment více střílet.“

Jak dlouho trénujete s A-týmem?

„Je to asi pět dnů.“

Jak probíhala komunikace s gólmanem a s ostatními spoluhráči v obraně? Bylo to těžké?

„Neřekl bych. Když hrajete, tak je jedno, jakým jazykem mluvíte. Myslím si, že jsme vzadu hráli docela dobře.“

Jste spokojený s výkonem, jaký jste podal ve svém prvním ligovém zápase?

„Chtěli jsme samozřejmě vyhrát, to se nám bohužel nepovedlo, což je škoda. Ale jinak si myslím, že premiéra mi docela vyšla.“

S jeho výkonem byl spokojen i trenér Slavie František  C i p r o. „Absolvoval s námi pár tréninků a už na nich vypadal dobře. Myslím si, že dnes s ním mohu být spokojen, protože podle mého názoru hrál velice dobře,“ uvedl slávistický kouč.  

Jeho výkon se líbil i fanouškům, kteří ho zvolili nejlepším slávistou zápasu…

„On taky asi byl pro některé fanoušky tak trochu objevem, někteří ho možná ani neznali nebo ho ještě neviděli. Musím se přiznat, že trochu obavy jsem z toho měl, ale on hrál opravdu dobře, nemůžu na jeho adresu říct žádnu výtku.“

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články