Nábor malých slávistek! | SK Slavia Praha
Více

Nábor malých slávistek!

Ve čtvrtek 6. května v Edenu
EDEN - Ve čtvrtek 6. května pořádá Slavia v Edenu na hřišti s umělou trávou nábor malých fotbalistek ročníků 1998 až 2004. Začátek náboru je v 18:30 hodin. Zápis potom proběhne u objektu šaten ve Vladivostocké ulici.

Zvány jsou všechny holky, které mají chuť stát se slávistkou a přidat se do sešívané rodiny! Přijďte si vyzkoušet prvky fotbalové abecedy, na všechny malé fotbalistky se srdečně těšíme! Sportovní oblečení si vezměte s sebou.

„Fotbal už dávno není pouze sport pro kluky. Ve slávistických dívčích týmech se momentálně připravuje už více než osmdesát hráček a proto se není čeho bát. Těšíme se na všechna děvčata se zájmem o fotbal, s sebou si stačí vzít jen sportovní oblečení a obuv, nejlépe kopačky,“ uvedl hlavní trenér dívčí mládeže Martin Svoboda.

V případě, že se nebudete moci zúčastnit náboru v uvedeném termínu a nebo máte jakékoli dotazy, kontaktujte pana Martina Svobodu na telefonním čísle 602 222 149.

K malým slávistkám se můžete samozřejmě připojit také v průběhu následujících týdnů během tréninků jednotlivých kategorií.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články