Béčko prohrálo brankou z poslední minuty | SK Slavia Praha
Více

Béčko prohrálo brankou z poslední minuty

PRAHA/STRAHOV - O výsledku nedělního zápasu ČFL mezi Slavií B a Ovčáry rozhodla poslední minuta, kdy hosté vstřelili ze střední vzdálenosti po odraženém míči vítěznou branku.

PRAHA/STRAHOV - O výsledku nedělního zápasu ČFL mezi Slavií B a Ovčáry rozhodla poslední minuta, kdy hosté vstřelili ze střední vzdálenosti po odraženém míči vítěznou branku. Protože branka Vyhnala pro sporný ofsajd v prvním poločase neplatila, béčko žádné body nezískalo.

„Utkání se mi nehodnotí dobře, rozhodla vlastně jediná střela na branku, kterou jsme viděli v poslední minutě. Byl to pro nás v tomto složení těžký zápas, kluci se s tím vyrovnali bojovností a nasazením, bohužel na bod jsme nedosáhli,“ zhodnotil zápas trenér Miroslav Janů.

„V prvním poločase dal Vyhnal branku, když obešel brankáře, rozhodčí odmával ofsajd, ale po zhlédnutí videa cítíme křivdu, zápas se mohl vyvíjet jinak. Soupeř často chodil do naší šestnáctky na centry, s tím jsme se vyrovnali dobře, ale jeho zkušenou obranu jsme nepřekonali. V útoku to ještě není ono. Odehráli jsme čtyři zápasy za deset dnů, určitě si nemohu stěžovat, že by nám chyběla bojovnost a přístup, škoda jen, že jsme dnes nezískali aspoň ten bod,“ dodal Miroslav Janů.

SK Slavia Praha B – Ovčáry 0:1 (0:0)

Branka: 90. Houška

Slavia: Berkovec - Mikula, Zieris, Čmovš, Starý - Pázler (80. Balcar), Klimeš, Vaněk, Palko - Novotný (46. Milutonovič), Vyhnal

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články