Nová otázka do Velké jarní SMS soutěže | SK Slavia Praha
Více

Nová otázka do Velké jarní SMS soutěže

Běží osmé kolo!
SYNOT TIP ARENA/EDEN - V pondělí 26. dubna začalo osmé kolo Velké jarní SMS soutěže. Soutěžní otázka pro tento týden zní: Do kterého klubu přestoupil v roce 1947 slavný slávistický odchovanec Čestmír Vycpálek?

Vybírat můžetete z následujících možností: A) AC Milán, B) Juventus Turín, C) FC Janov. SMS s vaší odpovědí zasílejte ve tvaru SLAVIA  A nebo SLAVIA  B nebo SLAVIA  C na telefonní číslo 900 11 09. Do SMS uveďte také vaše jméno a příjmení (např. SLAVIA  A  JAN  NOVAK).

Cena jedné SMS je 9 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz  Vaše odpovědi můžete zasílat až do neděle 2. května do půlnoci. Správná odpověď ze sedmého kola Velké jarní SMS soutěže zněla: B) Karel Freja (Kdo byl vůbec prvním kapitánem Slavie v letech 1896 až 1900?).

Každá 60. správná odpověď vyhrává slávistický kalendář. Každý týden také deset vylosovaných účastníků, kteří zašlou správnou odpověď, vyhrávají prohlídku Synot Tip Areny v Edenu v doprovodu hráče A-týmu. Fanoušci, kteří se zapojí alespoň do 7 týdenních kol, budou moci soutěžit o hlavní cenu, kterou jsou permanentky na nadcházejíci sezonu Gambrinus ligy 2010/2011.

Výherci prohlídky Synot Tip Areny v Edenu ze sedmého kola Velké jarní SMS soutěže: Jakub Reimar, Vladimír Kasal, Pavel Kaprál, Jana Folcová, Rostislav Schiller, Pavel Moulis, Jindřich Kunc, Josef Kreutzer, Jan Lipsanský a Michal Rezler.

Všem výhercům blahopřejeme!

V tomto týdnu bude vypsáno několik termínů prohlídek stadionu, fanoušci si tak mohou vybrat termín, který jim bude nejlépe vyhovovat. Prohlídka se bude konat za doprovodu hráče A-týmu.

Věcné výhry (kalendáře) si je možné vyzvednout vždy hned následující týden na VIP recepci Slavie v Synot Tip Areně v Edenu - ve všední dny od 8:30 do 17 hodin nebo také během domácích zápasů Slavie. Každý výherce (kalendář, prohlídka stadionu nebo permanentka) bude informován pomocí SMS zprávy.

Velká jarní SMS soutěž bude probíhat každý týden až do soboty 8. května (domácí zápas Slavie s Jabloncem).

Případné dotazy ohledně Velké jarní SMS soutěže směřujte na e-mail: michaela.kancevova@slavia.cz  

Výherci hlavní ceny (permanentek) budou vyhlášeni v předposledním kole Gambrinus ligy, kdy Slavia sehraje poslední domácí utkání sezony v Synot Tip Areně v Edenu s Jabloncem.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články