Akce pro fanoušky na zápas s Příbramí | SK Slavia Praha
Více

Akce pro fanoušky na zápas s Příbramí

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Slávistický diář Sešívaní 2010 mohou získat fanouši, kteří v neděli přijdou do Synot Tip Areny v Edenu povzbudit Slavii v zápase s Příbramí. Zápas začíná v 16 hodin.
SYNOT TIP ARENA/EDEN – Slávistický diář Sešívaní 2010 mohou získat fanouši, kteří v neděli přijdou do Synot Tip Areny v Edenu povzbudit Slavii v zápase s Příbramí. Zápas začíná v 16 hodin. Prvních 900 návštěvníků dostane při vstupu na stadion červenobílý slávistický diář s fotografiemi hráčů. Akce platí pouze u vchodů číslo 1, 2 a 4 (na VIP vchod a vchod číslo 3 do sektoru hostí se tato akce nevztahuje). Stadion se otevírá ve 14:30 hodin.

U vstupů do Synot Tip Areny bude k dispozici zdarma také Slávistický Poločas.

V nedělním zápase s Příbramí mohou fanoušci opět volit nejlepšího hráče Slavie. Vyhrát mohou slávistické dresy, slávistické deky nebo DVD Mistři v Edenu. SMS soutěž odstartuje úvodní hvizd rozhodčího v zápase (v 16 hodin), soutěž bude ukončena v 85. minutě.

SMS ve tvaru SKS  XX (číslo dresu vybraného hráče) zasílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz Každý výherce obdrží zpětnou SMS zprávu. Ceny si můžete vyzvednout na VIP recepci Slavie po skončení zápasu.

V sektoru Rodiče a děti proběhne o přestávce tradiční autogramiáda. Mezi děti zavítá některý z hráčů A-týmu. Dětští návštěvníci se také mohou těšit na sladkosti a slávistické dárečky. Při posledním domácím zápase Slavie s Jabloncem zavítal do sektoru Rodiče a děti Stanislav Vlček.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články