Velká jarní SMS soutěž o permanentky! | SK Slavia Praha
Více

Velká jarní SMS soutěž o permanentky!

Běží poslední kolo!
SYNOT TIP ARENA/EDEN - V pondělí 3. května začalo poslední deváté kolo Velké jarní SMS soutěže. Soutěžní otázka pro tento týden zní: Kolik mistrovských titulů získal ve Slavii František Plánička?

Vybírat můžetete z následujících možností: A) 4, B) 6 a C) 8. SMS s vaší odpovědí zasílejte ve tvaru SLAVIA  A nebo SLAVIA  B nebo SLAVIA  C na telefonní číslo 900 11 09. Do SMS uveďte také vaše jméno a příjmení (např. SLAVIA  A  JAN  NOVAK).

Cena jedné SMS je 9 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz Vaše odpovědi můžete zasílat až do pátku 7. května do půlnoci. Správná odpověď z osmého předposledního kola Velké jarní SMS soutěže zněla: B) Juventus Turín (Do kterého slavného klubu přestoupil v roce 1947 slavný slávistický odchovanec Čestmír Vycpálek?).

Každá 60. správná odpověď vyhrává slávistický kalendář. Každý týden také deset vylosovaných účastníků, kteří zašlou správnou odpověď, vyhrávají prohlídku Synot Tip Areny v Edenu v doprovodu hráče A-týmu. Fanoušci, kteří se zapojí alespoň do 7 týdenních kol, budou moci soutěžit o hlavní cenu, kterou jsou permanentky na nadcházejíci sezonu Gambrinus ligy 2010/2011.

Výherci prohlídky Synot Tip Areny v Edenu z osmého kola Velké jarní SMS soutěže: Jan Dresler, Iain Thomson, Daniel Reich, Martina Blažková, Josef Kreutzer, Josef Tropek, Nikola Madlíková, Martin Snajdr, Petra Surová a Petra Heryanová. Kalendář Sešívaní 2010 vyhrává Jan Turín. Všem výhercům blahopřejeme!

V tomto týdnu bude vypsáno několik termínů prohlídek stadionu, fanoušci si tak mohou vybrat termín, který jim bude nejlépe vyhovovat. Prohlídka se bude konat za doprovodu hráče A-týmu.

Věcné výhry (kalendáře) si je možné vyzvednout vždy hned následující týden na VIP recepci Slavie v Synot Tip Areně v Edenu - ve všední dny od 8:30 do 17 hodin nebo také během domácích zápasů Slavie. Každý výherce (kalendář, prohlídka stadionu nebo permanentka) bude informován pomocí SMS zprávy.

Velká jarní SMS soutěž skončí v pátek 7. května o půlnoci. Výherci hlavní ceny (permanentek) budou vyhlášeni v předposledním kole Gambrinus ligy, kdy Slavia sehraje poslední domácí utkání sezony v Synot Tip Areně v Edenu s Jabloncem.

Případné dotazy ohledně Velké jarní SMS soutěže směřujte na e-mail: michaela.kancevova@slavia.cz  

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články