Josef Kaufman se vrátil na hřiště | SK Slavia Praha
Více

Josef Kaufman se vrátil na hřiště

SYNOT TIP ARENA/EDEN - Po roce a čtvrt znovu vyběhl na hřiště s devětadvacítkou na slávistickém červenobílém dresu. Josef Kaufman si během této doby vybral pořádnou porci smůly. Necelé tři týdny po svém příchodu do Slavie si totiž na herním soustředění v Dubaji 7. února 2009...
SYNOT TIP ARENA/EDEN - Po roce a čtvrt znovu vyběhl na hřiště s devětadvacítkou na slávistickém červenobílém dresu. Josef Kaufman si během této doby vybral pořádnou porci smůly. Necelé tři týdny po svém příchodu do Slavie si totiž na herním soustředění v Dubaji 7. února 2009 v zápase s Ázerbajdžánem přetrhl křížový vaz v koleni.

„Cítím se dobře, koleno po těch dvou operacích drží, s tím už problém naštěstí není, ale musím to raději zaklepat. Bohužel se na to nabalovala i svalová zranění, ale to k tomu patří, když jste delší dobu mimo tréninkovou zátěž. Jsem moc rád, že jsem se mohl v zápase s Příbramí na dvacet minut proběhnout, doufám, že to tak půjde dál a že ten čas pobytu na hřišti se bude postupně zvětšovat,“ přeje si Josef Kaufman.

Z jeho návratu na hřiště měl radost i trenér Slavie František Cipro, který původně počítal s tím, že Josef Kaufman by si soutěžní zápas zahrál až v nové sezoně. „Trénuje s námi naplno už asi tři neděle, má obrovskou chuť a pořád chce hrát. Vedli jsme 3:0, tak jsem to riskl. Myslím si, že to i pro něj bylo psychicky hodně povzbuzující,“ vysvětlil František Cipro.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články