Béčko porazilo Viktorii Žižkov | SK Slavia Praha
Více

Béčko porazilo Viktorii Žižkov

STRAHOV – Slávistické béčko si připsalo důležitou výhru. Na Strahově porazilo v nedělním zápase 26. kola ČFL rezervu Viktorie Žižkov 2:0. Slavii poslal do vedení ve 36. minutě Jan Kysela, který si šikovně zaběhl za hostující obranu...

STRAHOV – Slávistické béčko si připsalo důležitou výhru. Na Strahově porazilo v nedělním zápase 26. kola ČFL rezervu Viktorie Žižkov 2:0. Slavii poslal do vedení ve 36. minutě Jan Kysela, který si šikovně zaběhl za hostující obranu a přeloboval gólmana Koláře. Gólovou pojistku přidal v 74. minutě střídající Jan Pázler, který poslal míč podél gólmana střelou po zemi do sítě.

„Získali jsme tři důležité body, teď nás čekají tři zápasy venku. První půle byla z naší strany celkem kvalitní, hrál se dost tvrdý zápas. Vypracovali jsme si dobré příležitosti, dokonce jsme nastřelili i břevno. Ke konci první půle jsme konečně dali gól, když Honza Kysela dobře zakončil,“ zhodnotil první poločas trenér Slavie B Miroslav Janů.

„Druhý poločas jsme začali špatně, byli jsme hodně zatažení, neudrželi jsme balon a koledovali jsme si o vyrovnání. Postupně se ale hra vyrovnala, dali jsme druhý gól, který nás uklidnil,“ dodal trenér Miroslav Janů.

Šrámy si ze zápasu odnesli Štěpán Koreš (nakopnutý kotník) a Jan Zákostelský (svalové problémy).

Další utkání sehraje naše juniorka už ve středu 12. května v Liberci. Zápas začíná v 17 hodin.

SK Slavia Praha B – FK Viktoria Žižkov 2:0 (1:0)

Branky: 36. Kysela, 74. Pázler

Slavia: Berkovec - Mikula, Zieris, Čmovš, Starý – Kysela, Klimeš, Koreš (59. Duranski), Trubila – Tecl (86. Mareš), Zákostelský (63. Pázler)

Žižkov: Kolář – Šťastný, Petrů, Markuzi, Balík (71. Bukač) – Kučera, Kočí (78. Martin Kučera), Houžvička, Folwarczny – Demjan, Ujec (54. Turek)

ŽK: Šťastný

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články