Zahrajte si fotbal s Martinem Vaniakem | SK Slavia Praha
Více

Zahrajte si fotbal s Martinem Vaniakem

16. května v oboře Hvězda
SYNOT TIP ARENA/EDEN - Mezi dětské návštěvníky květnového festivalu Kašpárkohraní v pražské oboře Hvězda zavítá i gólman Slavie Martin Vaniak. Druhý ročník nějvětšího dětského festivalu v České republice Kašpárkohraní se koná v neděli 16. května v oboře Hvězda v Praze 6. Probíhat bude od 12 do 20 hodin. Vstupné na festival je zdarma.

Dětští návštěvníci mohou prověřit pověstný reflex „slávistického Čaroděje“ na brankové čáře osobně a vyzkoušet si proti nemu kopnout penaltu. Pokud se jim podaří vstřelit Martinovi Vaniakovi gól z penalty, mohou se těšit na atraktivní ceny.

Kromě fotbalových rad bude Martin Vaniak rozdávat zájemcům také podpisy. Děti si také mohou vyzkoušet pod odborným dohledem slávistického gólmana i trenérů mládežnických celků Slavie nejrůznější fotbalové dovednosti.

„Fotbalová škola“s Martinem Vaniakem bude probíhat cca mezi 12 a 15 hodinou. 

„S fotbalem jsem začínal v sedmi letech a opravdu to byla dlouhá cesta než jsem se dostal tam, kde jsem teď. Dokonce jsem začínal v útoku, ale pořád mě to tak nějak táhlo do branky, takže po dvou letech mě trenéři přeškolili na brankáře,“ zavzpomínal na své fotbalové začátky Martin Vaniak.

V oboře Hvězda bude také probíhat prodej slávistických suvenýrů za velmi výhodné ceny. K dostání budou například slávistické deky, malé a velké slávistické sešity a další předměty.

Festival Kašpárkohraní nabízí jedinečnou přehlídku hudebních a divadelních souborů, řadu sportovních aktivit, interaktivních her nebo tvůrčích a řemeslných dílen. Z bohatého programu se děti mohou těšit na vystoupení skupiny Chinaski s dětským představením Autopohádky, na zpívání Jaroslava Uhlíře, na vystoupení Petra Skoumala a Divadla v Dlouhé či řadu představení maňáskových a loutkových divadel.

Další informace o dětském festivalu Kašpárkohraní najdete na www.kasparkohrani.cz  

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články