Béčko vyhrálo v Liberci | SK Slavia Praha
Více

Béčko vyhrálo v Liberci

PRAHA/LIBEREC - Dvě branky Ondřeje Vaňka a jedna Jana Kysely zajistily slávistickému béčku velice cenné tři body ze zápasu v Liberci proti místní rezervě Slovanu. O svém vítězství rozhodli červenobílí v druhém poločase.
PRAHA/LIBEREC - Dvě branky Ondřeje Vaňka a jedna Jana Kysely zajistily slávistickému béčku velice cenné tři body ze zápasu v Liberci proti místní rezervě Slovanu. O svém vítězství rozhodli červenobílí v druhém poločase.

Jako první otevřeli skóre domácí, Smetana zatáhl míč a nechytatelnou ráno o břevno překonal ve 37. minutě Berkovce. Ještě do poločasu vyrovnal Kysela, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži ve vápně, když nejprve Vaněk trefil tyč a míč se pak ještě odrazil od brankáře.

Po přestávce už střílel jen Ondra Vaněk. Nejprve obstřelil z přímého kopu zeď a liberecký brankář nedokázal míč vytěsnit mimo tyče, třetí branka byla parádní trefa, kdy napodobil akci domácího Smetany z prvního poločasu.

Slávisté dohrávali o deseti, když je v závěru zbytečnou červenou kartou oslabil Čmovš.

"Jsem spokojení, potřebovali jsme naplno venku bodovat a to se nám podařilo. Líbila se mi i předvedená hra, v prvním poločase jsme měli dvě velké šance, které jsme nevyužili, domácí šli do vedení, ale podařilo se nám ještě do přestávky vyrovnat," hodnotil utkání trenér Miroslav Janů. "Ve druhé půli jsme měli další šance, dali dvě branky a mohli přidat další. Musím říct, že se kluci rozehrávají k lepším výkonům, to neplatí jen o Vaňkovi, který dal dvě branky. Mrzí mě jen zbytečná červená karta za nesportovní chování," dodal slávistický kouč.

V neděli čeká béčko derby na Vyšehradě.

Liberec B - Slavia B 1:3 (1:1)
Branky: 37. Smetana - 50. a 65. Vaněk, 40. Kysela
Slavia B: Berkovec - Mikula, Zieris, Čmovš, Mareš - Kysela,Vaněk, Klimeš, Koreš (86. Starý), Trubila - Tecl (90. Pázler)
ŽK: Trubila, ČK: 83. Čmovš

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články