POHÁR NÁRODŮ - KRAJSKÉ SEMIFINÁLE VÍTĚZNĚ PRO SLAVII | SK Slavia Praha
Více

POHÁR NÁRODŮ - KRAJSKÉ SEMIFINÁLE VÍTĚZNĚ PRO SLAVII

PRAHA - Roudnice nad Labem - Ve dnech 11.-12.05.10 se uskutečnilo krajské semifinále prestižního celosvětového turnaje DANONE- POHÁR NÁRODŮ pro rok 2010.
PRAHA - Roudnice nad Labem - Ve dnech 11.-12.05.10 se uskutečnilo krajské semifinále prestižního celosvětového turnaje DANONE- POHÁR NÁRODŮ pro rok 2010.

Jedná se o neoficiální mistrovství světa fotbalistů ve věku 12 let. Do projektu Danone Pohár národů se každý rok zapojí více než 2,5 milionu dětí ze 40 zemí celého světa.

Mladší žáci ročník "98" pod vedením trenéra Petra Kovaříka si po vítězství v podzimním pražském kole tohoto turnaje připsali další významný úspěch, když bez ztráty jediného bodu po dvoudenních bojích zvítězili i v krajském semifinále uspořádaném v areálu SK Roudnice nad Labem. V utkání o celkového vítěze turnaje proti  FK Teplice byl také přítomen manažér fotbalové reprezentace Vladimír Šmicer, který také mladým slávistům předával vítěznou trofej.

 



Naši mladší žáci mají tak možnost si zahrát v celostátním finále s dalšími třemi vítězi krajských semifinále dne 26.05.10 v Praze a pokusit se vybojovat si účast na světovém finále v Jihoafrické republice, které se koná začátkem října tohoto roku
(více na: www.danonecup.com )

Sestava
: Veselý,Jedlička,Vyskočil,Pek,Zlámal,Pardubský,Žežulka,
                 Stehno,Havrda,Novák,Turyna,Vejvar,Lauricella,Husenský.
trenér:     Petr Kovařík
asistent: Petr Kovařík Jr., Libor Vizinger
vedoucí:  Pavel Pek

 více o týmu: www.skslavia1998.cz

Výsledky zákl.skupiny:

SK Slavia Praha 2:0 Ústí nad Labem
SK Slavia Praha 1:0 FK Mladá Boleslav
SK Slavia Praha 3:0 Baník Sokolov

Výsledky  finalové skupiny:

SK Slavia Praha 2:0  FC Slovan Liberec
SK Slavia Praha 1:0  FK Teplice

Pořadí : 1.SK Slavia Praha, 2. FK Teplice, 3. FC Slovan Liberec, 4. FK Mladá Boleslav,
             5. Viktoria Plzeň, 6. Baník Sokolov, 7. České Budějovice, 8. Ústí nad Labem

 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články