C-dorost hrál na turnaji ve Splitu | SK Slavia Praha
Více

C-dorost hrál na turnaji ve Splitu

PRAHA - C-dorost reprezentoval Slavii o víkendu na turnaji v chorvatském Splitu, kterého se zúčastnilo také Lazio Řím. Slávisté odehráli dva zápasy, lépe se jim povedl souboj s Dinamem Záhřeb, i když před 1500 diváky o branku prohráli.
PRAHA - C-dorost reprezentoval Slavii o víkendu na turnaji v chorvatském Splitu, kterého se zúčastnilo také Lazio Řím. Slávisté odehráli dva zápasy, lépe se jim povedl souboj s Dinamem Záhřeb, i když před 1500 diváky o branku prohráli.

C dorost ve Splitu na čtvrtém místě

Slávistický C dorost se v termínu 7.5-9.5.2010 zúčastnil turnaje U-17 v chorvatském Splitu. Dalšími účastníky turnaje byla mužstva Hajduku Split, Dinama Záhřeb a Lazia Řím. V prvním zápase se naši dorostenci utkali s hráči Dinama Záhřeb. Ve vyrovnaném utkání jsme měli zvláště v prvním poločase několik šancí k otevření skóre,ale nepodařilo se nám je zužitkovat.Dvě minuty před koncem utkání jsme si po nešťastné teči vstřelili vlastní branku a již se nám nepodařilo stav utkání změnit.Prohra 0:1 nás poslala do boje o 3.místo s domácím Hajdukem Split.

 

Ve druhém utkání s Hajdukem jsme od úvodních minut tahali za kratší konec, soupeř šel již v 7 min. do vedení brankou z pokutového kopu.Nám se ještě podařilo snížit na 1:2 brankou V.Kolmistra, ale na otočení výsledku jsme síly již nenašli. Soupeř nám v závěru nastřílel ještě další branky(jednu opět z penalty) a skóre se zastavilo na konečných 1:5  Na závěr je nutné dodat,že turnaj byl na vysoké sportovní i organizační  úrovni.První den vidělo zápasy 1.500 diváků.  Nejlepším střelcem turnaje se stal Marko Livaja z domácího Hajduku Split (o tohoto hráče má velký zájem Inter Milán). Pro kluky byl tento turnaj určitě velmi dobrou zkušeností se zahraničním fotbalem.Jen mě mrzí,že jsme nedosáhli na turnaji lepších výsledků. Doufám,že si v Holandsku povedeme lépe a dosáhneme na lepší umístění na turnaji,který nás čeká za 14 dní. 

 

Slavii reprezentovali hráči U-17-K.Hrubeš,P.Novák,M.Berenreiter,J.Suk,J.Mac,O.Herc,D.Duga,L.Malcharek,D.Novák,J.Zmrhal,L.Svoboda,M.Šittich,  Bazal,V.Kolmistr,J.Ptáček,R.Synek,P.Růžička,J.Zámečník  Trenéři-M.Jíra,K.Mácha ,M.Tovara  Masér-J.Blekýno Černý 

Výsledky turnaje

SK Slavia - NK Dinamo 0:1 (0:0)

HNK Hajduk - SSLazio 0:2 (0:1)

O 1. místo NK Dinamo - SS Lazio 3:0 (0:0)

O 3.místo SK Slavia - HNK Hajduk 1:5 (1:2)

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články