Do Boleslavi bez Milana Černého | SK Slavia Praha
Více

Do Boleslavi bez Milana Černého

SYNOT TIP ARENA/EDEN – V sobotu 15. května se fotbalisté Slavie rozloučí s letošní sezonou Gambrinus ligy zápasem v Mladé Boleslavi. Výkop je v 17:30 hodin. „Kromě dlouhodobých marodů nebude hrát ani Milan Černý, který má čtyři žluté karty.
SYNOT TIP ARENA/EDEN – V sobotu 15. května se fotbalisté Slavie rozloučí s letošní sezonou Gambrinus ligy zápasem v Mladé Boleslavi. Výkop je v 17:30 hodin.

„Kromě dlouhodobých marodů nebude hrát také Milan Černý, který má čtyři žluté karty. Někteří další mají menší zdravotní problémy, ale věřím, že se z toho do soboty dostanou, takže proto je ani nechci konkrétně jmenovat,“ uvedl před zápasem trenér Slavie František Cipro.

Slávistický kouč také podle aktuálního zdravotního stavu rozhodne, kdo z hráčů bude moci nastoupit v neděli za béčko na Vyšehradě, nebo zda dostane šanci ještě někdo z dorostenců, kteří v týdnu s áčkem trénovali. „Ale vzhledem k tomu, že pro takové premiéry je určitě lepší přípravný zápas než ostrá liga, tak to ještě celé zvážíme,“ řekl k tomu František Cipro.

„Už to, že hrajeme o sedmé místo, je smutné, Slavia patří mnohem výš, to všichni víme. Musíme se alespoň pokusit Boleslav v tabulce přeskočit, ale to už neúspěšnou sezonu v žádném případě ani trochu nenapraví,“ uzavřel svůj předzápasový komentář trenér Slavie.

K dispozici nebudou ze zdravotních důvodů Milan Kopic, Benjamin Vomáčka, Adam Hloušek, Riste Naumov a Tijani Belaid.

Slavia se s Mladou Boleslaví utkala hned v 1. kole Gambrinus ligy. Utkání skončilo remízou 1:1.

Hráči Slavie se ještě sejdou v neděli ráno po zápase v Synot Tip Areně v Edenu na tréninku, po něm nastoupí na dovolenou, která potrvá do 6. června.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články