Martin Hurka na srazu reprezentace U-17 | SK Slavia Praha
Více

Martin Hurka na srazu reprezentace U-17

PRAHA – Slávistický útočník Martin Hurka je na srazu reprezentantů do sedmnácti let. Čeští mladíci budou od 18. května v Lichtenštejnsku bojovat o titul mistra Evropy.
PRAHA – Slávistický útočník Martin Hurka je na srazu reprezentantů do sedmnácti let. Čeští mladíci budou od 18. května v Lichtenštejnsku bojovat o titul mistra Evropy. Trenér Jiří Štol přivítal osmnáct hráčů, nikdo z nominovaných nehlásil zdravotní problémy.

Tým se přesunul z Prahy na krátké soustředění do Satalic a v neděli odjíždí do Vaduzu. Turnaj hraje osm nejúspěšnějších reprezentačních celků Evropy. Čeští reprezentanti do něj vstoupí 18. května od 20:30 hodin ve Vaduzu s favorizovanou Anglií.

V pátek 21. května následuje od 17 hodin ve městě Eschen-Mauren zápas s Tureckem a působení ve skupině český tým uzavře v pondělí 24. května od 20 hodin opět v Eschen-Mauren s Řeky.

Dva nejlepší ze skupiny postupují do semifinále, které se hraje 27. května ve Vaduzu. O tři dny později turnaj vyvrcholí finálovým duelem ve Vaduzu.

Martin Hurka si už ve Slavii připsal svůj první ligový start. Bylo to 25. dubna 2010 v zápase 26. kola Gambrinus ligy v Olomouci, pět dnů po jeho sedmnáctých narozeninách.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články