Martin Vaniak rozdal stovky podpisů | SK Slavia Praha
Více

Martin Vaniak rozdal stovky podpisů

PRAHA/OBORA HVĚZDA – Velký ohlas mezi návštěvníky dětského festivalu Kašpárkohraní vzbudil příchod slávistického brankáře Martina Vaniaka. Dětský festival se konal v neděli v pražské oboře Hvězda.
PRAHA/OBORA HVĚZDA – Velký ohlas mezi návštěvníky dětského festivalu Kašpárkohraní vzbudil příchod slávistického brankáře Martina Vaniaka. Dětský festival se konal v neděli v pražské oboře Hvězda. Martin Vaniak zavítal na festival po nedělním dopoledním tréninku Slavie.

Mezi dětskými návštěvníky strávil téměř čtyři hodiny, během kterých rozdal stovky podpisů. Zájemci se také mohli s Martinem Vaniakem vyfotografovat. Pokud něměli s sebou slávistický dres, mohli si ho vypůjčit přímo na místě. Vybrat si mohli z několika kombinací, největší zájem byl pochopitelně o tradiční červenobílý a brankářský žlutý, ve kterém dorazil i Martin Vaniak.

Na avizované kopání penalt nakonec ani nedošlo, protože Martin Vaniak měl plné ruce práce s rozdáváním autogramů a fotografováním.

Ze setkání s Martinem Vaniakem si děti odnesly i řadu dárků – slávistické plakáty, sešity nebo diáře.

Lidé se také mohli slávistického gólmana zeptat na to, co je nejvíce zajímalo. Nejfrekventovanější otázkou byla ta, zda bude Martin Vaniak ve Slavii pokračovat i v příští sezoně.

A nejčastějším přáním fanoušků bylo to, aby Martin Vaniak ve Slavii nadále pokračoval.

„Před pár dny jsem byl na schůzce u pana Doležala, ten mi řekl, že se mnou počítá, ale že smlouvu uzavřeme později, bude také záležet na tom, kdo bude trenérem. Já bych samozřejmě rád ve Slavii pokračoval,“ zopakoval Martin Vaniak to, co už říkal den předtím po posledním zápase v Mladé Boleslavi.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články