Marek Suchý s reprezentací do USA neodletí | SK Slavia Praha
Více

Marek Suchý s reprezentací do USA neodletí

PRAHA – Marek Suchý s českou reprezentací do USA nepoletí. Může za to zranění kotníku. Obránce Spartaku Moskva sice do Prahy z Ruska dorazil, ale na sraz v Hotelu Praha v Dejvicích doslova dokulhal...
PRAHA – Marek Suchý s českou reprezentací do USA nepoletí. Může za to zranění kotníku. Obránce Spartaku Moskva sice do Prahy z Ruska dorazil, ale na sraz v Hotelu Praha v Dejvicích doslova dokulhal. „Poslední zápas ruské ligy Marek vynechal, ale přesto jsme věřili, že by se mohl dát dohromady. Bohužel se tak nestalo,“ uvedl kouč české reprezentace Michal Bílek. Marka Suchého byl měl nahradit Jan Rajnoch.

V USA se český tým utká nejprve 22. května v New Jersey s Tureckem. Poté nastoupí čeští reprezentanti 26. května proti Američanům.

Přímé přenosy z obou zápasů české fotbalové reprezentace ve Spojených Státech odvysílá televize Prima na svém programu Prima COOL, fanoušci mohou zápasy sledovat i na stránkách www.sport.cz  

Sobotní utkání Česka s Tureckem začíná v 18:30 hodin SEČ. Zápas se Spojenými Státy v Hartfordu se bude hrát ve středu 26. května ve 2 hodiny ráno SEČ, proto diváci na Prima COOL uvidí ještě v 16 hodin odpoledne reprízu. Předzápasová studia začínají vždy o 20 minut dříve.

Do zámoří odletí reprezentovat Jaroslav Černý a Milan Černý. Z bývalých slávistů do USA letí Tomáš Necid, Daniel Pudil a Rudolf Skácel.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články