Petr Mareš u výhry nad Severním Irskem | SK Slavia Praha
Více

Petr Mareš u výhry nad Severním Irskem

PRAHA - V posledním utkání elitní fáze evropské kvalifikace porazila česká reprezentační devatenáctka Severní Irsko 3:1. Slávistický obránce Petr Mareš odehrál první poločas, ve druhém šel místo něj na hřiště Fantiš.

PRAHA - V posledním utkání elitní fáze evropské kvalifikace porazila česká reprezentační devatenáctka Severní Irsko 3:1. Slávistický obránce Petr Mareš odehrál první poločas, ve druhém šel místo něj na hřiště Fantiš. V konečné tabulce si čeští mladíci pomohli jen na třetí místo, protože domácí Rusko zdolalo 3:1 už jistého vítěze skupiny Itálii.

Česko - Severní Irsko 3:1 (1:0)

Góly: 42. Krejčí, 57. Fantiš, 85. Kadeřábek - 74. Gray

ČR: Andrejko - Koutný, Brabec,Jugas, Machalický - Hora (30. Kadeřábek), Folprecht, Mareš (46. Fantiš), Krejčí - Kadlec (75. Šindelář), Skalák

ČK: Breeze

Konečné pořadí ve skupině:

1.Itálie 6 bodů

2.Rusko 5 bodů

3.Česká republika 4 body

4.Severní Irsko 1 bod

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články