Soužití Slavie a Bohemians 1905 v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Soužití Slavie a Bohemians 1905 v Edenu

V Synot Tip Areně v Edenu budou hrát od nové sezony své domácí zápasy také fotbalisté Bohemians 1905. Při vzájemných jednáních se společností E Side (provozovatel stadionu) a představiteli Bohemians 1905...
SYNOT TIP ARENA/EDEN – V Synot Tip Areně v Edenu budou hrát od nové sezony své domácí zápasy také fotbalisté Bohemians 1905. Při vzájemných jednáních se společností E Side (provozovatel stadionu) a představiteli Bohemians 1905 se Slavia snažila najít takové řešení, aby slávistické fanoušky a permanentkáře Slavie zasáhlo fungování dalšího klubu v Synot Tip Areně v Edenu co nejméně.

„Domácí sektor fanoušků Slavie Praha zůstává nadále na celé severní tribuně, jako tomu bylo doposud, to znamená sektory 106 až 110. Domácí sektor fanoušků Bohemians 1905 bude naproti na jižní tribuně,“ uvedla zástupkyně ředitele komunikace Slavie Soňa Hamalová.

Při vzájemných zápasech Slavie a Bohemians 1905 si oba tábory fanoušků uchovávají své kotle, Slavia severní tribunu a Bohemians 1905 jižní tribunu.

„Při ostatních zápasech s jinými soupeři bude sektor hostů mobilní. Při domácích utkáních Slavie bude sektor hostů jako doposud, to znamená sektory 119 až 121. Při zápasech Bohemians 1905 v Synot Tip Areně se kotel pro hostující fanoušky přesouvá do sektoru 111,“ upřesnila Soňa Hamalová.

Mezi sektory 111 a 112 budou stejně jako je tomu mezi sektory 118 a 119 nainstalovány pevné zábrany.

Fanoušci Slavie proto nebudou mít v nabídce permanentek místa na jižní tribunu, která jsou vyhrazena příznivcům Bohemians 1905. Stejně tak fanoušci Bohemians 1905 si nemohou zakoupit permanentky na severní tribunu, která představuje kotel Slavie.

„Za komplikace se omlouváme držitelům stávajících permanentek do sektorů 124, 125 a 126. Z těchto důvodů si totiž nebudou moci zarezervovat a zakoupit tato místa i na další sezonu. Přednostní právo koupě permanentek jim samozřejmě zůstává, věříme, že si vyberou své stálé místo v jiné části stadionu. Jako omluvu za způsobenou komplikaci dostanou všichni stávající permanentkáři v sektorech 124, 125 a 126 při koupi nové permanentky od Slavie bonusový dárek,“ dodala zástupkyně ředitele komunikace Slavie.

Prodej permanentek na novou sezonu Gambrinus ligy odstartuje v úterý 1. června.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články