Vítejte na novém webu Slavie! | SK Slavia Praha
Více

Vítejte na novém webu Slavie!

V úterý 1. června 2010 skončila působnost starého webu Slavie, vítejte na novém!

PRAHA/EDEN – V úterý 1. června 2010 skončila působnost starého webu Slavie. První článek se na něm objevil 14. března 2001 a od té doby si jich naši čtenáři na něm mohli přečíst téměř 19 tisíc a prohlédnout přes 35 tisíc fotografií. Na webu se zaregistrovalo přes 45 tisíc fanoušků, kteří na něm vedli diskuse, které se staly nedílnou součástí slávistického života.

 

Od srpna 2002 bylo na něm otevřeno 180 milionů stránek, 26 200 000 sessions a přeneseno bylo 20 400 GB dat.

 

Tento web byl u řady historických okamžiků klubu, oznamoval postup do Ligy mistrů, zisk dvou mistrovských titulů, postup do Evropské ligy, byl u otevření nového stadionu v Edenu.

 

Reportáže se na něj psaly z dalekých zemí – redaktoři webu byli například v Emirátech, Ázerbájdžánu, Gruzii, na Kanárských ostrovech, na řadě největších stadionů v Evropě, ale také na spoustě míst v Čechách, třeba na klasických turnajích v Nové Včelnici nebo Čelákovicích.

 

Víme, že naši čtenáři si na strukturu stávajícího webu zvykli, proto ten nový, který se objeví 1. června, vychází z podobného systému řazení článků a nabízí stejné propojení informací o fotbalistech, zápasech a soutěžích.

 

Web fungoval jako elektronická kronika klubu, všechny články a fotografie a informace proto byly na ten nový převedeny, aby byla zachována kontinuita.

 

Nový web vnímáme se společností CZI. sro jako prostor, který budeme spolu s našimi čtenáři rozvíjet a pracovat s jejich připomínkami a náměty, jsme připraveni se také s nejaktivnějšími přispěvateli sejít a jeho výslednou podobu spolu s nimi nadále vylepšovat, jeho podoba není v žádném případě konečná.

 

Na nový web se převádějí všechny uživatelské účty, kterých je na 45 tisíc. Pro zachování účtu na novém webu stačí se na svůj nick přihlásit a tím ho aktivovat. Pokud takové přihlášení neproběhne do 30. června, budou neaktivní účty promazány.

 

Věříme, že možnosti pro nový web spolu se čtenáři využijeme k tomu, abychom spoluvytvořili webové stránky, na které budete rádi chodit. Připravili jsme pro vás nové diskuse, které se budou pod jednotlivými články převádět tak, aby se neztrácely v čase, ke svým příspěvkům se budete moci vracet. Připravili jsme také stovky originálních fotografíí ze slávistického archivu, které se na něm budou postupně objevovat.

 

Všichni si ale především přejeme, abychom na novém webu mohli zveřejňovat jen samé dobré zprávy a těch špatných aby bylo co nejméně. Vaše pokud možno konstruktivní náměty a připomínky k novému webu prosím pište do speciální diskuse na novém webu.

 

Vaše redakce slavia.cz

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články