All Stars Cup 2010 | SK Slavia Praha
Více

All Stars Cup 2010

19. a 20. června v Edenu!

D-žáky Slavie, svěřence trenéra Petra Kovaříkaˇ, čeká v červnu v Edenu velice prestižní turnaj, ve kterém změří síly se svými vrstevníky ze slavných klubů jako je FC Barcelona nebo Celtic Glasgow. Turnaj pořádá sportovní a marketingová agentura All Stars Team ve spolupráci s SK Slavia Praha a Městskou částí Praha 10.

 

All Stars Cup 2010 je druhým ročníkem mezinárodního fotbalového turnaje mladších žáků (narozených 1.1. 1998 a mladších). Stejně jako v minulém roce se uskuteční během třetího červnového víkendu (19.-20.6. 2010), tentokrát v areálu SK Slavia Praha v Praze. Agentura All Stars Team jej znovu pořádá ve spolupráci s klubem SK Slavia Praha a Městskou částí Praha 10.

 

Po loňské úspěšné premiéře došlo v organizaci turnaje k podstatným změnám, které by měly zvýšit jeho sportovní i společenskou hodnotu. Turnaj se přesouvá do prostorného areálu pražské Slavie, kde budou také ubytovány všechny zahraniční i domácí mimopražské celky. Počet zúčastněných týmů se rozrostl na 12; mezi nimi jsou i věhlasné kluby jako FC Barcelona, Celtic Glasgow či Eintracht Frankfurt. Takové obsazení žákovského turnaje je v České republice nebývalé a výjimečné.

 

All Stars Cup získal své vlastní logo, navíc i dalšího patrona v osobě Vladimíra Šmicera, jednoho z nejslavnějších a nejúspěšnějších hráčů novodobé české fotbalové historie a současného manažera české reprezentace. Záštitu nad akcí převzal starosta Prahy 10 – městské části, pod jejíž působnost slávistický sportovní areál spadá.

 

Lze předpokládat, že turnaj projde určitým vývojem i v dalších letech, základní priorita je ovšem neměnná: se závěrem sezóny přinášet atraktivní fotbalovou podívanou, příjemnou zábavu a atmosféru, v níž bude vždy dostatek místa pro české i zahraniční kluby.

 

Oficiální stránky turnaje

 

 

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články