Adam Hloušek se už chystá běhat | SK Slavia Praha
Více

Adam Hloušek se už chystá běhat

Hlouškova rehabilitace po operaci kolene pokračuje bez sebemenších problémů, slávista už bude běhat.

PRAHA - „Ve středu jsem byl na další kontrole na ultrazvuku, všechno běží v pořádku, mohu začít s dalšími posilovacími cviky a začít běhat,“ popsal stav své rehabilitace po operaci kolene pro náš web slávistický útočník Adam Hloušek.

 

Adam Hloušek se sice bude v pondělí hlásit v Edenu trenérovi Karlu Jarolímovi na začátku přípravy, ale zatím ho čeká ještě jeho speciální regenerační program, který ho připravuje na návrat do tréninku s týmem. 

 

„Velkou část rehabilitace mám ve specializovaném centru v  německém Regensburgu, kde mám naplánovaný celodenní program. U nás bych měl také špičkovou péči, ale v Německu je to pro mě takové celodenní rehabilitační soustředění, bydlím přímo ve středisku, ráno jenom seběhnu ze schodů a můžu začít cvičit a posilovat. Je to zabíračka až do večera, ale je to pro mě to nejlepší. Byl jsem tam už pět nebo šest týdnů,“ pochvaluje si.

 

Kdy se fanoušci dočkají očekávaného návratu na hřiště si Adam Hloušek odhadnout netroufá. „Všechno ale jde tak jak má, nemám žádné problémy, tak uvidíme. To víte, že se nemůžu dočkat, nejraději bych už hrál fotbal hned,“ dodává.

 

Adam Hloušek - rehabilitace po zranění kolene
Zranění: zápas s Bohemians Praha, 27. 2.2010

Operace: začátek března

Průběh rehabilitace: začíná s běháním

 

Benjamin Vomáčka se škrtá z marodky

Také o zdravotním stavu Benjamina Vomáčky máme dobré zprávy. „Chodím běhat, noha mi sice trošku pobolívá, ale už ji zatěžuji naplno. Tréninkový plán Honzy Netschera plním na sto procent,“ řekl našemu webu slávistický stoper.

V pondělí se už bude hlásit do přípravy týmu. „Půjdu na zátěžové testy a pojedu i na kondiční soustředění,“ dodává náš fotbalista.

 

Benjamin Vomáčka- rehabilitace, zlomený kotník
Zranění: v průběhu zimní přípravy

Průběh rehabilitace: běhá s plnou zátěží, připraven trénovat s týmem

 

Riste Naumov - už tři týdny bez berlí!

Slávistický útočník Riste Naumov už tři týdny chodí bez berlí. "V neděli letím do Prahy, v pondělí absolvuji kontrolní rentgenové vyšetření, lékaři mi řeknou, jak dál rehabiliovat," řekl našemu webu z Makedonie. "Zatím hlavně posiluju svaly," dodává.

Riste Naumov se také velice těší na svoji roli otce. "Manželka je v pořádku, za deset dnů bude v devátém měsíci a narození dcery pak můžeme čekat každým dnem, to víte, že se nemůžu dočkat," prozrazuje. 

 

Riste Naumov- rehabilitace po zlomenině bércové kosti
Zranění: 13. března v zápase s Teplicemi

Operace: 14. března

Průběh rehabilitace: tři týdny bez berlí, posilování

 

 

 

 

 

 

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články