Slavia odcestovala do Krkonoš | SK Slavia Praha
Více

Slavia odcestovala do Krkonoš

Slavia odcestovala do Krkonoš, kde ji čeká tradiční kondiční soustředění.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Slávisté se v pondělí v podvečer vydali do Špindlerova Mlýna na kondiční soustředění. Jako poslední z kondičních testů dorazili nováčci Jiří Koubský a Karol Kisel, kteří na fakultu tělesné výchovy a sportu odcestovali až po absolvování tiskové konference, která byla v Synot Tip Areně v pravé poledne.

 

S týmem zatím není Hocine Ragued, který je v současnosti na svatební cestě po své svatbě, kterou měl na předměstí Paříže, a Slavii mezi hosty zastupoval brankář Martin Vaniak. Další brankář Deniss Romanovs pro změnu plní reprezentační povinnosti s Lotyšskem.

 

Do autobusu nasedli také oba navrátilci z hostování – Ondřej Čelůstka a Láďa Volešák a také mladý útočník Jan Zákostelský, který už má za sebou nejenom ligovou premiéru, ale také první ligový gól. Informace o průběhu soustředění, fotografie a reportáže vám připravíme ve čtvrtek.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články