Malí slávisté vyhráli turnaj v Jablonci | SK Slavia Praha
Více

Malí slávisté vyhráli turnaj v Jablonci

Fotbalisté Slavie ročníku 2003 vyhráli turnaj Junior North Cup v Jablonci. Na sever Čech se sjelo 32 týmů z Čech, Německa a Polska.
PRAHA – Fotbalisté Slavie ročníku 2003 vyhráli turnaj Junior North Cup v Jablonci. Na sever Čech se sjelo 32 týmů z Čech, Německa a Polska. V této zajímavé konkurenci prokázali malí slávisté své kvality a bez ztráty bodu turnaj vyhráli s celkovým skóre 38:2.

V základní skupině si Slavia připsala tři jasná vítězství, pouze zápas s Vrchlabím skončil  dvoubrankovým rozdílem. Do následující osmifinálové skupiny, kam postupovaly první tři týmy, si slávisté odnesli 6 bodů. Tam je čekali soupeři, kteří se umístili na prvních třech místech ve skupině D. I v osmifinálové skupině ale červenobílí neponechali nic náhodě a všechny zápasy vyhráli. První místo ve skupině Slavii posunulo do závěrečného finále s vítězem druhé osmifinálové skupiny FC Hradcem Králové, který v přímém souboji o postup do finále přemohl Spartu.

Finále se hrálo v pěkné atmosféře, Slavia se rychle dostala do vedení brankou Bareše. Krátce na to zvýšil Demeter na 2:0. Soupeř se ale nevzdal, nejdříve využil zmatku a závaru před naší brankou ke snížení a následně dokonce z pokutového kopu finále vyrovnal. Vyrovnání s hráči Slavie ale nezamávalo a hned se vrhli opět na dobývání soupeřovy branky. Jejich snaha byla korunována brankou Behenského na 3:2 a vítězství ještě pojistil Višinský, když nádherně oklamal soupeřovu obranu i s brankářem. Hráči Slavie na turnaji zvítězili a navázali tak na loňské vítězství kolegů ze Slavie ročníku 2002.

Základní skupina:

SK Slavia Praha - Baumit Jablonec 04  7:0 (Kordiak, Bareš, Snětivý, Mündl 2x, Behenský, Demeter)

SK Slavia Praha - FC Slovan Liberec 7:0 (Višinský, Kordiak 2x, Snětivý 3x, Behenský)

SK Slavia Praha - FK Neratovice 8:0 (Behenský, Snětivý, Kordiak, Višinský, Bareš, Demeter 3x)

SK Slavia Praha - FC Vrchlabí 2:0 (Hofmann, Demeter)

Osmifinálová skupina:

SK Slavia Praha - FC Chlumec 3:0 (Kordiak, Tichý, Snětivý)

SK Slavia Praha - Admira 4:0 (König, Bareš, Kordiak, Demeter)

SK Slavia Praha - Teplice 3:0 (Behenský, Višinský 2x)

Finále:

SK Slavia Praha - FC Hradec Králové 4:2 (Bareš, Demeter, Behenský, Višinský)

Konečné pořadí:

1. SK Slavia Praha

2. FC Hradec Králové

3. Sparta

4. Teplice

5. FK Mladá Boleslav

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články