Se Slavií trénuje testovaný Franck Madou | SK Slavia Praha
Více

Se Slavií trénuje testovaný Franck Madou

S A-týmem Slavie je na kondiční soustředění v Krkonoších také testovaný Franck Madou.

ŠPINDLERŮV MLÝN/ŠVÝCARSKÁ BOUDA – Novou tváří, která absolvuje s A-týmem Slavie kondiční soustředění v Krkonoších je i Franck Madou. Dvaadvacetiletý hrotový útočník, rodák z Pobřeží Slonoviny s francouzským pasem, je ve Slavii na testech.

 

Franck MADOU

Věk: 22 let

Místo narození: Mancory (Pobřeží Slonoviny)

Výška/váha: 186 cm/84 kg

Pozice: Střední útočník

 

 

Franck Madou reprezentoval Pobřeží Slonoviny v mládežnických výběrech, v juniorech se stal superstřelcem ve francouzském Martigues. V osmnácti letech si jej vyhlédlo Toulouse, kde hrál za rezervní tým. V roce 2007 přesídlil do Švýcarska, do týmu Young Boys Bern. Hostoval v Grasshoppers Curych a v Bielu, kde ve 23 zápasech vstřelil 17 branek. Ve Slavii je na testech z druholigového Laussane Sports.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články