Žáci v Itálii přehráli AC Milán | SK Slavia Praha
Více

Žáci v Itálii přehráli AC Milán

Na turnaji v italském Cairo Montenotte překazili žáci Slavie cestu k obhajobě AC Milan, nakonec skončili sedmí.

EDEN - Žáci Slavie ročník 1996 se o víkendu zúčastnili velmi kvalitně obsazeného turnaje v italském Cairo Montenotte. V celoevropské konkurenci 32 týmů skončili slávisté na krásném na 7. místě . Za zmínku stojí určitě vyřazení loňského vítěze a velkého favorita turnaje AC Milan v osmifinále po výsledku 1:0. Za našimi žáky skončily i další týmy tak zvučných jmen jako FC Porto , Spartak Moskva , Juventus, Tottenham, Inter Milan nebo Glasgow Rangers.

 

Slavii na turnaji reprezentovali : Martin Otáhal , Ondřej Herman, David Broukal, Jiří Lang , Miroslav Routek , Jan Kozel , Arian Nadri, Jan Volf, Bohumil Vender, Oskar Fotr, Mansur Adaev, Martin Petrák , Michal Pecháček, Marek Kodr, Tomáš Melichar, Lukáš Veselý a Ondřej Kocourek.

Realizační tým: Pavel Vyhnal , Karel Beran, Jaroslav Ott a Pavel Šimkovský

Hodnocení trenéra Pavla Vyhnala:

„ Všem hráčům bych chtěl poděkovat za vzornou reprezentaci podpořenou kvalitním výkonem i celkovým umístěním. Po postupu ze skupiny jsme se stali aktéry největšího překvapení turnaje , když jsme porazili obhájce titulu AC Milan. Po této výhře jsme dali větší prostor všem nominovaným hráčům a nakonec skončili na 7. místě. Jsem si jist , že to bude pro kluky motivace pro další práci, protože se přesvědčili , že se mohou úspěšně porovnat i s těmi nejslavnějšími kluby v Evropě.“

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články