Ve středu příprava proti Viktorii Plzeň | SK Slavia Praha
Více

Ve středu příprava proti Viktorii Plzeň

Ve středu od 17:30 sehrají slávisté první přípravné utkání v rámci letní přípravy, soupeřem jim bude vítěz Ondrášovka Cupu Viktoria Plzeň, hraje se na tréninkovém hřišti číslo 1 za Synot Tip Arenou, vstup je volný.

EDEN – Ve středu od 17:30 sehrají slávisté první přípravné utkání v rámci letní přípravy, soupeřem jim bude vítěz Ondrášovka Cupu Viktoria Plzeň, hraje se na tréninkovém hřišti číslo 1 za Synot Tip Arenou, vstup je volný.

 

Do utkání určitě nezasáhnou oba dva rekonvalescenti – Adam Hloušek a Riste Naumov, kteří rehabilitují podle svého individuálního plánu. Benjamin Vomáčka je zcela v pořádku, od začátku letní přípravy trénuje naplno bez jakýchkoliv úlev.

 

S týmem v Praze je už také Tunisan Hocine Ragued, který měl kvůli svatbě delší volno a nebyl na kondičním soustředění na horách, teď právě s Janem Netscherem má ná programu fyzickou přípravu.

 

V utkání se může představit testovaný útočník Franck Madou, který je ve Slavii na testech a naopak už na soustředění v Krkonoších byl.

 

Na našem webu přineseme z utkání online reportáž.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články