Slavia proti Plzni otestuje hráče z ciziny | SK Slavia Praha
Více

Slavia proti Plzni otestuje hráče z ciziny

Slavia ve středečním přípravném zápase proti Plzni otestuje několik hráčů z ciziny.

PRAHA/EDEN - Slavia ve středečním zápase proti Plzni otestuje několik hráčů ze zahraničí. Od pondělí se Slavií trénují také brankáři Jan Hanuš a Roman Valeš, kteří se vrátili z hostování v Hlučíně.  V nominaci na zápas je také útočník Radek Gulajev, který byl rovněž na hostování v Hlučíně.  Naopak v nominaci k zápasu naopak zatím není další testovaný útočník Franck Madou, který je nadále ve Slavii a příležitost dostane v dalších zápasech.

Testovaní hráči:

Anssi JAAKKOLA

brankář

13.3.1987, 23 let

Siena

FINSKO

Ognjen VRANJES

pravý obránce

24.10.1989, 20 let

CZ Bělehrad

BOSNA

Bassirou DEMBÉLÉ

záložník

28.1.1990, 20 let

Paris St Germain

MALI

Lucas CONCISTRE

útočník

24.2. 1983, 27 let

Olimpo

ARGENTINA

Tomislav BOŽIČ

obránce

20. 2. 1987, 23 let

Suhopolje

CHORVATSKO

Franck MADOU

útočník

15. 9. 1987, 22 let

Lausanne

POBŘEŽÍ SLONOVINY

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články