A-žáci Slavie slaví mistrovský titul! | SK Slavia Praha
Více

A-žáci Slavie slaví mistrovský titul!

A-žáci Slavie získali mistrovský titul! V celostátním finále starších žáků v Břeclavi porazili svěřenci Petra Karocha Olomouc 2:1.

PRAHA/BŘECLAV – A-žáci Slavie získali mistrovský titul! V celostátním finále starších žáků v Břeclavi porazili svěřenci Petra Karocha Olomouc 2:1. Branky Slavie vstřelili už v prvním poločase Zdeněk Bareš a Jan Prosek.

„V první půli jsme měli více ze hry, měli jsme i další šance, které jsme mohli proměnit. Ve druhém poločase jsme jakoby trochu znervózněli, kluci moc dobře věděli, o co se hraje. Tlaku soupeře jsme využívali k tomu, že jsme chodili hlavně do protiútoků. Ke konci zápasu Olomouc vsadila všechno na jednu kartu, kdy chodil do útoku dokonce i jejich brankář. Škoda že jsme toho nedokázali využít gólově. První půle se mi líbila více, v té druhé se naše fotbalovost trochu vytratila,“ popsal finálový duel trenér Petr Karoch.

A-žáci vyhráli Českou ligu starších žáků o dvacet bodů před druhým Jabloncem. V Břeclavi se slávisté utkali s vítězem Moravskoslezské ligy se Sigmou Olomouc. Ze třiceti zápasů v sezoně si A-žáci připsali 26 výher, jednu remízu a pouze 3 porážky. Mladí slávisté měli také bezkonkurenčně nejlepší skóre: 99 vstřelených branek a pouze 12 inkasovaných.

A-žáci SK Slavia Praha – Sigma Olomouc 2:1 (2:0)

Branky: Bareš, Prosek

Slavia: Soukup – Rejka, Kadavý, Simič, Fialka (42. Mysliveček) – Sodoma (49. Souček), Brož, Prosek, Hosnedl – Batka (66. Möglich), Bareš (57. Zemánek)

Náhradníci: Novák, Pelikus, Bolina

Trenéři: Petr Karoch, Zdeněk Blažek, Viktor Schejbal

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články