Slavia porazila Kladno o tři branky | SK Slavia Praha
Více

Slavia porazila Kladno o tři branky

Slavia v přípravném utkání porazila brankami Čelůstky, J.Černého a Hurky Kladno 3:0.

EDEN - V dalším přípravném utkání porazila Slavia Kladno tři nula, když do sítě zamířili Čelůstka, J. Černý z penalty a první branku za áčko vstřelil Martin Hurka. Slávisté měli v průběhu zápasu převahu, vytvořili si řadu šancí, které ale nedokázali proměnit, několikrát jim zabránil ve skórování brankář Kladna Roman Pavlík. Štěpán Koreš v prvním poločase a Martin Hurka ve druhém nastřelili tyč.

 

První branku dal Ondřej Čelůstka po rohovém kopu když elegantně patičkou usměrnil na přední tyči Grajciarův centr přímo pod břevno. Druhá branka přišla po změně stran, kladenský Procházka nakopl ve vápně Jandu, a Jaroslav Černý proměnil následný pokutový kop. Skóre uzavřel po krásné kombinační akci s Milanem Černým Martin Hurka, jehož tečovaná střela skončila v síti.

 

"V zápase jsme už měli některé dobré herní momenty, je škoda, že jsme nevyužili další šance, které jsme si vypracovali," zhodnotil utkání trenér Slavie Karel Jarolím.

 

První gól v seniorském týmu udělal radost i Martinovi Hurkovi. "Dostal jsem od Milana Černého krásnou zpětnou přihrávku, měl jsem i trochu štěstí, protože střela byla tečovaná, ale nakonec skončila v síti," popsal svoji trefu. 

 

Slavia - Kladno 3:0 (1:0)

Branky: 26. Čelůstka, 52. J. Černý (pen.), 70. Hurka

Slavia 1. poločas: Vaniak - Čelůstka, Koubský, Trapp, Hubáček - Grajciar, L. Jarolím, Janda, Koreš, J. Černý - Soukouna. 

Slavia 2. poločas: Hanuš - Čelůstka, Hošek, Vomáčka, Mareš - J. Černý, Koreš, Janda (53. Hurka), Belaid, M. Černý, Gulajev

 

Zkrácený online přenos můžete sledovat zde

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články