V Roždalovících vyhrála Nečín | SK Slavia Praha
Více

V Roždalovících vyhrála Nečín

Slávisté z Nečíně se stali vítěze jubilejního 10. fotbalového turnaje odboček Odboru přátel Slavie, které se uskutečnilo v rámci setkání v Rožďalovicích.

Slávisté z Nečíně se stali vítěze jubilejního 10. fotbalového turnaje odboček Odboru přátel Slavie, které se uskutečnilo v rámci setkání v Rožďalovicích. Do tradiční slávistické bašty dorazilo dvacet týmů z celé republiky, na neformální besedu přijeli také trenér Karel Jarolím, asistent trenéra Pavel Řehák a ředitel komunikace Ondřej Zlámal. V turnaji se představil také bývalý slávista Pavel Novotný.

 

V turnaji nakonec rozhodoval penaltový rozstřel, ve kterém byli úspěšnější slávisté z Nečíně, kteří porazili o branku Lázně Bělohrad. Třetí místo si zajistili zástupci Klatov, kteří v souboji o třetí místo přehráli tým pražského odboru přátel.

 

Neformální beseda s trenérem Karlem Jarolímem se samozřejmě setkala s velkým zájmem, padala řada otázek, trenér se vyjádřil i k testovaným hráčům, potvrdil úspěšné testování Francka Madoua a finského brankáře Anssi Jakkoly, velmi dobře se také uvedl střední záložník Bassirou Dembélé. Ondřej Zlámal informoval také o stavu prodeje permanentek, jichž bylo zatím prodáno přes 1100.

 

"Rád bych poděkoval slávistům z Rožďalovic za výborně zorganizované setkání, věřím, že se budeme potkávat na našich zápasech, kde zažijeme mnohem více radosti než v té minulé, naši příznivci si to za svoji věrnost zaslouží," uvedl Ondřej Zlámal.

 

"Děkujeme všem za to, že přijali naše pozvání do Rožďalovic a vytvořili tak přátelskou atmosféru. Rád bych poděkoval také všem, kdo se na organizaci setkání podíleli, příprava byla dlouhá, ale určitě to stálo za to," řekl našemu webu za domácí slávisty Marek Veselý. O pořadateli setkání v roce 2011 ještě nebylo rozhodnuto.

 

Konečné pořadí turnaje:

1. Nečín

2. Lázně Bělohrad

3. Klatovy

4. Praha

5. Rožďdalovice

6. Hostinné A

7. Cvikov

8. Sudovo Hlavno

9. Žilov

10. Jilemnice

11. Hostinné B

12. Chomutov

13. Veleň

14. Žilov B

15. Nečín junior

16. Fanklub

17. Příbram

18. Bělá pod Bezdězem

19. Jičín

20. Česká Lípa

 

 

 

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články