Béčko zahájilo přípravu s novým trenérem | SK Slavia Praha
Více

Béčko zahájilo přípravu s novým trenérem

Béčko zahájilo letní přípravu, před odjezdem na soustředění odehraje přátelské utkání s Chrudimí.

PRAHA – Slávistická rezerva zahájila pod vedením nového trenéra Pavla Řeháka letní přípravu. Trenér měl k dispozici 26 hráčů, z nichž hned deset přišlo z dorosteneckých týmů.

Před odjezdem na kondiční soustředění do Krkonoš čeká naši juniorku jedno přípravné utkání s Chrudimí v sobotu 10. července (místo konání zápasu bude ještě upřesněno).

Kádr prochází jako každoročně řadou změn, z dorostu se do přípravy béčka zapojili Malina, Nail Cousens, Galus, Hájek, Kučera, Mravec, Paprčiak, Tománek, Vodrhánek, Grohol.

Někteří slávisté se v tuto dobu připravují v druholigovém Hlučíně – Vaněk, Milutinovič, Kindel, Berkovec, Palko, Z. Zahálka, P. Hošek a Gulajev – o tom, kde ale budou v nové sezoně působit, se ještě nerozhodlo. Jistý je v tuto chvíli odchod Š. Zahálky do Vltavínu.

„Měli jsme první trénink, seznamuji se s týmem, hlavně s hráči, kteří přecházejí z dorostu. Na soustředění do Krkonoš by mělo odjet kolem dvaceti fotbalistů,“ přiblížil nám trenér Pavel Řehák.

O přesné podobě kádru našeho béčka vás budeme informovat před začátkem ČFL, kterou slávisté zahájí 7. srpna v Písku.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články