Riste Naumov už rehabilituje v Praze | SK Slavia Praha
Více

Riste Naumov už rehabilituje v Praze

Útočník Riste Naumov už rehabilituje v Praze. Tatínek malé dcerky Lei absolvoval kontrolní vyšetření a v úterý dopoledne už plnil svůj individuální program v Edenu.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Útočník Riste Naumov už rehabilituje v Praze. Tatínek malé dcerky Lei absolvoval kontrolní vyšetření a v úterý dopoledne už plnil svůj individuální program v Edenu.

 

„Mohu začít trénovat na kole, lehce vyklusávat na trávě a dělat další rehabilitační cvičení, jaká třeba dělá Adam Hloušek,“ popsal pro náš web svůj současný stav.

 

Riste Naumov se zotavuje po březnové operaci, kdy měl zlomenou lýtkovou i holenní kost. „Čas návratu k fotbalu odhadnout ještě nedokážu, uvidíme, jak se budu cítit při plné běžecké zátěži, zatím ale jde všechno dobře,“ plánuje si.

 

„Sledovat fotbal v televizi je pro mě utrpení, celé mistrovství světa jsem se jenom těšil, až zase budu hrát,“ říká.

 

Život mu alespoň nabídl jiné krásné chviliky, 6. července se Ristemu narodila krásná dcerka Lea. „Vážila tři kilo třicet. Přijedou za mnou s manželkou do Prahy za dva měsíce,“ prozradil nám.  

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články