Fanklub Slavie zajistí vstupenky i pro nečleny | SK Slavia Praha
Více

Fanklub Slavie zajistí vstupenky i pro nečleny

Vzhledem k situaci s prodejem vstupenek na utkání 2. kolo Gambrinus ligy Baník Ostrava - Slavia, jejichž prodej pro naše fanoušky bude probíhat pouze v Praze, fanklub Slavie vychází vstříc našim mimopražským příznivcům a nabízí jim možnost zajištění vstupenky.

Informace k zajištění vstupenek na zápas Baník Ostrava - Slavia Praha pro mimopražské fanoušky prostřednictvím Fanklubu:

Pro mimopražské členy Fanklubu bude fungovat běžný objednávkový prodej ve zkráceném čase, tzn. že objednání vstupenek a především jejich úhrada na účet FK musí být provedeny do pátku 23.7. 16:00 hod. Cena jedné vstupenky činí 160,- Kč. Každý člen FK si může objednat 1+4 vstupenky.

Fanklub výjimečně tuto službu poskytne i nečlenům Fanklubu, a to za manipulační poplatek 20,- Kč za jednu vstupenku.

Při objednávce je nutno pro každou vstupenku uvést jméno, příjmení a datum narození.

O termínu spuštění prodeje vstupenek budete informování na webu.  Informace o způsobu prodeje vstupenek najdete zde: Předprodej vstupenek pro slávisty na utkání na Bazalech

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články