Slávisté se chystají na Ostravu | SK Slavia Praha
Více

Slávisté se chystají na Ostravu

Slávisté se v Edenu chystají na druhý zápas Gambrinus ligy, který je čeká v neděli v Ostravě. S týmem už naplno trénují uzdravení Benjamin Vomáčka a Josef Kaufman, a také dvacetiletý obránce Lukáš Palko.

EDEN – Zatímco v Synot Tip Areně dopoledne finišovala demontáž pódia po úterním koncertu, slávisté se vydali na trénink na hřiště číslo jedna za stadionem.

S týmem už naplno trénují Josef Kaufman i Benjamin Vomáčka, jediný individuální program v posilovně a běžecký na hřišti tak byl uchystán pro Lukáše Jarolíma.

S fyzioterapeutkou Denisou Bohiňákovou se připravuje útočník Riste Naumov, který se k týmu připojil na začátku týdne.

S áčkem se také už druhý týden připravuje dvacetiletý levý obránce Lukáš Palko, který v minulé sezoně přešel ze slávistického dorostu do rezervního týmu. Palko je odchovancem Slavie, na svém kontě má reprezentační starty za U17 a U18.

Trenér Luboš Přibyl má už také v hotové podobě brankářskou trojici, Martina Vaniaka doplňuje finský gólman Anssi Jaakkola a Roman Valeš.

S týmem od začátku týdne nejsou Jan Hošek, který přestoupil do Teplic, a také Petr Mareš, kterého testuje FK Ústí nad Labem.

Fotogalerie je ze začátku dopoledního tréninku.  

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články