Prodej nových dresů, penalty, losování cen! | SK Slavia Praha
Více

Prodej nových dresů, penalty, losování cen!

SMS soutěž, losování o občerstvení, kopání penalt i slavnostní spuštění prodeje nových dresů za účasti hráčů A-týmu. To vše na zápase s Boleslaví!

SYNOT TIP ARENA/EDEN - SMS soutěž o nejlepšího hráče zápasu, losování o občerstvení, kopání pokutových kopů i slavnostní spuštění prodeje nových dresů za účasti vybraných hráčů A-týmu. To je výčet akcí, které jsou pro fanoušky připraveny v rámci sobotního zápasu Slavie s Mladou Boleslaví v Synot Tip Areně v Edenu. Utkání začíná v 16 hodin.

 

Slavnostní spuštění prodeje nových dresů

Ve 14 hodin ve fanshopu FANzone v Synot Tip Areně budou nové slávistické dresy slavnostně uvedeny do prodeje. Od 14 do 15 hodin budou u prodeje dresů asistovat také vybraní hráči A-týmu, kteří nemohou kvůli zdravotním problémům zasáhnout do zápasu.

 

SMS soutěž o nejlepšího slávistu zápasu

Během zápasu mohou fanoušci opět volit nejlepšího hráče Slavie. Vyhrát mohou slávistický dres nebo slávistický kávový set (slávistické hrníčky a podšálky) od firmy Lucaffe. SMS soutěž odstartuje úvodní hvizd rozhodčího v zápase (v 16 hodin), soutěž bude ukončena v 85. minutě. SMS ve tvaru SKS  XX (číslo dresu vybraného hráče) zasílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz Každý výherce obdrží zpětnou SMS zprávu. Ceny si můžete vyzvednout na VIP recepci Slavie po skončení zápasu nebo ve všední dny od 8:30 do 17 hodin.

 

Dvě piva za 50 korun

Společnost Nopanera připravila akci pro všechny fanoušky, kteří mají rádi pivo. Dvě piva si budou moci pořídit za 50 korun. Tato slevová akce bude platit u stánku s pivem, který najdete u slávistického fanshopu FANzone, otevřen bude kolem 14:30 hodin. Akce také platí uvnitř celého stadionu ve stáncích s občerstvením. Akce dvě piva za 50 korun potrvá do začátku zápasu, tedy do 16 hodin. Společnost Nopanera připravila slevovou akci i pro členy Fanklubu – po celou dobu zápasu si mohou zakoupit dva nápoje za 60 korun (po předložení kartičky Fanklubu).

 

Losování sektoru a řady

O přestávce proběhne na velkoplošných obrazovkách losování sektoru a řady. Pokud bude vylosován právě váš sektor a vaše řada (číslo je uvedeno na vstupence nebo permanentce), vyhráváte občerstvení (klobásu) od společnosti Nopanera. Klobásu si můžete vyzvednout (po předložení vstupenky nebo permanentky s příslušným sektorem a řadou) u stánku číslo 22 (tribuna JIH, sektor 125) během druhého poločasu utkání.

 

Kopání pokutových kopů

Mladí slávisté (podavači míčů) vhodí o přestávce do hlediště tři označené míčky. Zájemci o soutěž, kteří míčky chytí, přijdou na plochu u sektoru 101 (hlavní tribuna), kde si je vyzvedne hlasatel s mikrofonem. Pokud dotyčný promění alespoň dvě penalty ze tří šancí, dostane podepsanou vlaječku od hráčů A-týmu a kšiltovku UMBRO.

 

Program v Sektoru Rodiče a děti

Děti se mohou těšit na sladkosti a slávistické dárky. Kromě toho je pro ně připraven i program. O přestávce zavítá mezi děti na autogramiádu některý z hráčů A-týmu.

 

Poločas a velkoplošné obrazovky

Slávistický Poločas má nový design, najdete ho tradičně u vchodů na stadion. Na velkoplošných obrazovkách poběží před zápasem také kompozice fotografií slavných hráčů ze slávistického archivu. 

 

Blahopřání Janu Maikovi

Před zahájením utkání zástupci Odboru přátel a Slavie poblahopřejí věrnému fanouškovi a majiteli slávistického Maikolandu Janu Maikovi k jeho 75 narozeninám, popřát mu můžete i vy svým potleskem. Rozhovor s ním najdete právě v magazínu Poločas.

 

 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články