Peter Grajciar míří do Konyasporu | SK Slavia Praha
Více

Peter Grajciar míří do Konyasporu

O slovenského záložníka Petera Grajciara má zájem nováček turecké ligy Konyaspor, kluby jednaly o přestupu, který ještě ale není dotažený. "Jeho odchod je pravděpodobný...

O slovenského záložníka Petera Grajciara má zájem nováček turecké ligy Konyaspor, kluby jednaly o přestupu, který ještě ale není dotažený. "Jeho odchod je pravděpodobný, do utkání s Mladou Boleslaví už proto nezasáhl," uvedl trenér Karel Jarolím v přenosu ČT. 

Peter Grajciar přišel do Slavie v srpnu 2008 ze slovenské Nitry a v červenobílém dresu získal mistrovský titul a hrál v Evropské lize. Na svém kontě má jeden reprezentační start, který si připsal v říjnu 2007 v přátelském zápase Slovenska proti Chorvatsku. Ve Slavii nastoupil do 32 ligových zápasů, ve kterých vstřelil pět branek.

Peter Grajciar
nar. 17. 9. 1983 ve Zvolenu
Fotbalová kariéra:
1989 – 2003 MFK Zvolen
2003 – 2008 Nitra
2008 Slavia  

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články