Výhru v Edenu sledoval i Miroslav Ondříček | SK Slavia Praha
Více

Výhru v Edenu sledoval i Miroslav Ondříček

V hledišti v sobotu nechyběl kromě uzdraveného Miroslava Ondříčka ani trenér hokejové Slavie Vladimír Růžička se svým synem Vladimírem a internacionálové Slavie...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Sobotní slávistické vítězství nad Mladou Boleslaví sledoval přímo v hledišti stadionu také uzdravený Miroslav Ondříček. Světoznámý kameraman se zotavil po lednové operaci srdce a na svoji Slavii přišel poprvé. Kromě vítězství ho určitě potěšilo, že vítěznou branku vstřelil jeho oblíbený fotbalista - útočník Stanislav Vlček.

 

Na stadionu měla Slavia podporu také v přítomnosti trenéra hokejové Slavie Vladimíra Růžičky, který byl na stadionu se svým synem Vladimírem.

 

Jak je tomu už tradicí, svá místa na stadionu měli také všichni internacionálové Slavie, kteří před začátkem opravdové domácí sezony převzali od klubu čestné permanentky. V hledišti jste se tak mohli potkat například s Dušanem Herdou, Janem Andrejkovičem, Jiřím Peškem, Ivo Knoflíčkem, Jiřím Jeslínkem, Milanem Šimůnkem, Františkem Veselým ml. a dalšími bývalými slávistickými fotbalisty.

 

S těmi současnými se fanoušci mohli potkat už před zápasem ve slávistickém fanshopu FANzone, kde se Adam Hloušek, Lukáš Jarolím a Riste Naumov zúčastnili autogramiády, která byla uspořádána při příležitosti slavnostního uvedení nových slávistických dresů do prodeje. „Přál bych si, aby byli všichni tři už co nejdříve na hřišti,“ přál si jeden ze zákazníků, který si odnesl nový dres.

 

Vítězství nad Mladou Boleslaví nakonec přinesla branka Stanislava Vlčka, který po zápase převzal od vicemiss Slavia cenu za výhru v divácké sms anketě.

 

V pátek se slávisté představí v Brně proti místní Zbrojovce, dalším domácím soupeřem pak bude v neděli 15. srpna Liberec.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články