SMS soutěž, pokutové kopy i losování o ceny | SK Slavia Praha
Více

SMS soutěž, pokutové kopy i losování o ceny

Na nedělní zápas Slavie s Libercem jsme pro fanoušky opět připravili SMS soutěž o nejlepšího hráče zápasu, losování o občerstvení, kopání pokutových kopů a další akce...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Na nedělní zápas Slavie s Libercem jsme pro fanoušky opět připravili SMS soutěž o nejlepšího hráče zápasu, losování o občerstvení, kopání pokutových kopů a další akce. Zápas začíná v 17 hodin.

SMS soutěž o nejlepšího slávistu zápasu

Během zápasu mohou fanoušci opět volit nejlepšího hráče Slavie. Vyhrát mohou slávistický dres nebo slávistický kávový set (slávistické hrníčky a podšálky) od firmy Lucaffe. SMS soutěž odstartuje úvodní hvizd rozhodčího v zápase (v 17 hodin), soutěž bude ukončena v 85. minutě. SMS ve tvaru SKS XX (číslo dresu vybraného hráče) zasílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz Každý výherce obdrží zpětnou SMS zprávu. Ceny si můžete vyzvednout na VIP recepci Slavie po skončení zápasu nebo ve všední dny od 8:30 do 17 hodin. V předchozím domácím zápase Slavie s Mladou Boleslaví jste zvolili mužem zápasu Stanislava Vlčka.

Kopání pokutových kopů

Vyzkoušejte si kopání penalt! Pravidla jsou jednoduchá. O přestávce vhodí mladí slávisté (podavači míčů) do ochozů tři označené míčky. Zájemci o soutěž, kteří míčky chytí, přijdou na plochu u sektoru 101 (hlavní tribuna), kde si je vyzvedne hlasatel s mikrofonem. Pokud dotyčný promění alespoň dvě penalty ze tří šancí, dostane podepsanou vlaječku od hráčů A-týmu a kšiltovku UMBRO.

Dvě piva za 50 korun

Společnost Nopanera připravila akci pro všechny fanoušky, kteří mají rádi pivo. Dvě piva si budou moci pořídit za 50 korun. Tato slevová akce bude platit u stánku s pivem, který najdete u slávistického fanshopu FANzone, otevřen bude kolem 15:30 hodin. Akce také platí uvnitř celého stadionu ve stáncích s občerstvením. Akce dvě piva za 50 korun potrvá do začátku zápasu, tedy do 17 hodin. Společnost Nopanera připravila slevovou akci i pro členy Fanklubu – po celou dobu zápasu si mohou zakoupit dva nápoje za 60 korun (po předložení kartičky Fanklubu).

Losování sektoru a řady

O přestávce proběhne na velkoplošných obrazovkách losování sektoru a řady. Pokud bude vylosován právě váš sektor a vaše řada (číslo je uvedeno na vstupence nebo permanentce), vyhráváte občerstvení (klobásu) od společnosti Nopanera. Klobásu si můžete vyzvednout (po předložení vstupenky nebo permanentky s příslušným sektorem a řadou) u stánku číslo 22 (tribuna JIH, sektor 125) během druhého poločasu utkání.

Program v Sektoru Rodiče a děti

Děti se mohou těšit na sladkosti, ochutnávku popcornu od Nopanery a slávistické dárky. Kromě toho je pro ně připraven i program. O přestávce zavítá mezi děti na autogramiádu některý z hráčů A-týmu. Při předchozím domácím zápase s Mladou Boleslaví navštívil děti Lukáš Jarolím.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články