DK udělila pokutu Slavii za chování fanoušků | SK Slavia Praha
Více

DK udělila pokutu Slavii za chování fanoušků

Disciplinární komise ČMFS potrestala Slavii pokutou 10 000 Kč za výtržnosti v sektoru hostů při utkání v Hradci Králové.

PRAHA - Disciplinární komise ČMFS potrestala Slavii pokutou 10 000 Kč za výtržnosti v sektoru hostů při utkání v Hradci Králové.

Mluvčí disciplinární komise Jaroslav Kolář odůvodnil rozhodnutí komise následovně: 

„Disciplinární komise má nastavena pravidla pro tresty za chování fanoušků hostů. Hostující kluby trestá za výtržnosti jejich diváků, pokud jde o použití pyrotechniky v sektoru hostů, nese odpovědnost především domácí klub, který má povinnost i možnost osobní kontroly. Hostující klub byl potrestán za rvačky v sektoru hostů.“

Disciplinární komise udělila klubu FC Hradec Králové pokutu ve výši 10 000 Kč za nedostatečnou pořadatelskou službu v utkání se Slavií Praha. Za překročení povolené kapacity stadionu klub trestán zatím nebyl, ale bylo mu nařízeno, aby buď dodržoval předpisy ČMFS týkající se kapacity stadionu, nebo navýšil počet předpisových míst, tak, aby k překročení příště nedošlo.

Disciplinární komise také zahájila disciplinární řízení se Slavii Praha za nedostatečnou pořadatelskou službu při utkání Slavia – Sparta.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Další články