Adam Hloušek se zapojil do tréninku týmu | SK Slavia Praha
Více

Adam Hloušek se zapojil do tréninku týmu

Adam Hloušek od začátku tohoto týdne trénuje naplno s týmem. Udělal tak další důležitý krok ke svém návratu na hřiště.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Adam Hloušek od začátku tohoto týdne trénuje naplno s týmem. Udělal tak další důležitý krok ke svém návratu na hřiště.

 

„Nechci nic zakřiknout, zatím jde všechno bez problémů, uvidím, jak se budu cítit na konci týdne. Ale když to půjde dobře dál, nebude důvod návrat do hry oddalovat,“ svěřil Adam Hloušek se našemu webu po úterní dopolední fázi.

 

Do tréninku áčka se tento týden zapojila také trojice našich dorosteneckých fotbalistů – Viktor Šimeček, Ondřej Petrák a Marek Čepelák, z béčka přišel také záložník Filip Duranski.

 

Trenér Michal Petrouš na tréninku neměl k dispozici dvojici reprezentantů do 21 let Ondřeje Čelůstku a Milana Černého.

 

Co se týká dalších zraněných fotbalistů, s týmem netrénovali Lukáš Jarolím (obnovené zranění kotníku) ani Stanislav Vlček (problémy s kolenem). Také Petr Trapp má problémy s bolavým meniskem, ale do tréninku s týmem by se měl v nejbližší době vrátit.

 

Individuální tréninkové dávky v současnosti absolvují Josef Kaufman a Jan Zákostelský.

 

Riste Naumov stále trénuje individuálně, jeho návrat k plnému tréninku s týmem ještě není naplánován. „Nedá se to odhadnout, zda to bude za dva, nebo tři týdny, nebo až za měsíc, někdy je to lepší, ale někdy se na to ještě moc necítím,“ popsal současnou fázi makedonský útočník.

 

Po artroskopické operaci menisku je brankář Roman Valeš. „Dnes mi lékaři vyndali stehy, od středy začnu individuálně trénovat, příští týden bych mohl začít s lehkým během,“ řekl nám rožďalovický rodák.  

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články