Kde všude jste byli v létě se Slavií (Fotogalerie 1.část) | SK Slavia Praha
Více

Kde všude jste byli v létě se Slavií (Fotogalerie 1.část)

Přinášíme vám první část obsáhlé fotogalerie snímků z dovolené a z prázdnin, které jste nám během léta zaslali...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Přinášíme vám první část obsáhlé fotogalerie snímků z dovolené a z prázdnin, které jste nám během léta zaslali. Děkujeme všem, kteří se druhého ročníku Slávistické letní fotografické soutěže zúčastnili a ještě jednou blahopřejem všem výhercům.

Výherci si své ceny převzali v Synot Tip Areně v Edenu před pátečním zápasem Slavie s Plzní. Na hrací ploše jim je předal Adam Hloušek. Na zápas dorazil i pan Josef Brunclík z Kojic, který se svou fotografií červenobílého trabanta obsadil v soutěži druhé místo. Do Edenu přicestoval svým červenobílým veteránem, který mohli diváci vidět v rohu u Tribuny Sever. Kromě auta přivezl i červenobílého mopeda, se kterým objel čestné kolečko kolem hřiště.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články