Informace pro fanoušky cestující do Splitu | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Splitu

Pro fanoušky cestující do Splitu máme připravené informace týkající se nedělního přátelského utkání v rámci oslav sta let založení Hajduku.

Pro fanoušky cestující do Splitu máme připravené informace týkající se nedělního přátelského utkání v rámci oslav sta let založení Hajduku.

 

Vstupenky pro naše fanoušky stojí 4 EURO nebo 30 KUN, je možné je zaplatit v jakékoliv z těchto měn. Vstupenky budou v prodeji před sektorem hostů – je to sektor A.

 

I když se jedná o přátelský zápas, u vchodu budou probíhat přísné kontroly. Na stadion se mohou přinést fotoaparáty a kamery.

 

Po zápase se bude konat slavnostní koncert na náměstí známém pod názvem Riva, Obala Kneza Domgoga. Náměstí je vzdálené deset minut chůze od stadionu.

 

V symbolický čas v 19:11 začne ohňostroj nad Splitem. Podle organizátorů na něj bude nejlepší výhled z kopce Marjan.

 

Slavia přiveze do Splitu historický pohár, který svěřenci Johnyho Maddena získali při prvním zápase s Hajdukem v roce 1913. Bude vystaven u hřiště. Mezi dárky nechybí soudek flekovského piva, protože Hajduk byl založen právě ve slavné pražské restauraci U Fleků.

 

Přejeme všem našim fanouškům šťastnou cestu a příjemné fotbalové zážitky z historického utkání.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články